Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Годинники та автомобілі

Що можна сказати про годинник і машини? Можна, наприклад, сказати, що автомобілі та наручний годинник почали входити в наше життя приблизно в один час — на початку ХХ століття і закріпилися у свідомості людей корінним чином. p align="justify"> Ще можна відзначити величезну кількість людей і країн, зайнятих у виробництві цих двох невід'ємних складових сучасного життя. І не забути згадати те, що багато інженерів і вчених безперервно працюють для внесення чогось нового в досить звичні конструкції цих чудес світу, не кажучи вже про дизайнерів, які буквально вдихають життя в холодні шматки металу. А ще сказати, що автомобіль – це засіб пересування, а годинник – інструмент спостереження часу. Мабуть, і все? Та ви що?!

 


Машини! Годинник! Це ж ... Не вистачає слів, щоб передати всі емоції, що викликаються цими двома словами! Це вони вдихають у нас життя, а не ми в них! Ви чоловік? Це добре. Ви чоловік у гідному годиннику за кермом гідного авто - Ви Чоловік з великої літери! Авто та годинник багато що можуть сказати за Вас. Ви завжди у загальній увазі на зборах, якщо на руці у Вас шикарний великий годинник. Всі пильно стежитимуть за тим, хто ж вийде з екстравагантної машини, що припаркувалася. Всепоглинаюча пристрасть людства, об'єкти бажання чоловіків і жінок, філософський камінь, ціла скеля сучасної епохи!
Співпраця годинної сфери та автомобілебудування почалася ще на зорі ХХ століття і продовжується до наших часів. Так, наприклад, Едмон Жеже, талановитий винахідник першої половини ХХ століття і за сумісництвом співзасновник мануфактури годинника Jaeger-LeCoultre, є винахідником багатьох автомобільних приладів, починаючи від одометра і закінчуючи спідометром. Також відомі багато випадків, коли дизайнери, зайняті у виробництві наручного годинника, беруть участь у проектуванні салонів дорогих автомобілів. Так, знаменитий виробник одних з найдорожчих автомобілів люкс-класу Bentley, звертався за допомогою в розробці панелі приладів своєї нової моделі до дизайнерів відомого годинникового бренду Breitling.
Також автомобільна промисловість взаємовигідно співпрацює з годинниковою сферою в рекламній діяльності. Світові чемпіонати з автоперегонів, які збирають мільйони глядачів по всьому світу, не проходять без участі провідних виробників наручного годинника. Вартові бренди присвячують свої моделі значним подіям, гонщикам і навіть автомобільним маркам. Багато майстрів автоспорту рекламують наручний годинник світових виробників, знаходячи собі нових шанувальників.
Візьмемо, наприклад, Гран Прі Формули-1 - найпопулярнішого виду автоперегонів на планеті. Майже жодні перегони в цьому класі не проходять без участі відомого швейцарського бренду Audemars Piguet, який є спонсором багатьох команд. AP випустила навіть лімітовану серію хронографа Royal Oak, присвяченого нічному заїзду в Сінгапурі, першій нічній гонці в історії Формули-1. Наручний годинник виконаний у трьох колірних рішеннях з різних матеріалів. Кераміка, титан, пресований карбон - все зроблено так, ніби гоночний болід вмістили в маленький корпус годинника. Не залишені поза увагою Audemar Piguet і вишукані авто класу люкс. Так, натхненні автомобілем Mazerati MC12, дизайнери AP постаралися втілити цей чудовий спорткар у своєму годиннику. Легендарний фірмовий овальний корпус Millenary постав перед нами у новому виконанні. Все у цьому хронографі нагадує Mazerati MC12. Скелетонізований циферблат виконаний у фірмових кольорах - сірому та синьому. Модель оснащена турбійоном та тахіметричною шкалою, також порадує око індикатор заряду годинникового механізму, розрахованого на 10 днів та виконаний у стилі датчика заряду акумулятора. Корпус діаметром 47 мм виконаний із платини. Як Ви будете дивитися за кермом Mazerati в годиннику Mazerati?



Компанія Breitling із випуском свого фірмового хронографа серії Breitling for Bentley ознаменувала початок своєї співпраці зі знаменитою автомобільною компанією Bentley. Мало того, що наручний годинник присвячений найшвидшому седану на планеті Bentley Continental GT, здатному розганятися до 100 кмч всього за 4,7 секунди і символізуватиме повернення на ринок світового виробника дорогих авто, так ще дизайнери Breitling for Bentley відзначилися зовнішнім виглядом самого хронографа. Дизайн корпусу годинника дуже тісно перетинається з приладовою панеллю авто. А грати радіатора та циферблат наручного годинника прикрашають схожі візерунки. Як Вам "по шосе в Bentley на Bentley"?
Годинникова марка Blancpain пішла ще далі і, поєднавшись з виробником спорткарів Lamborghini , зробила свій незвичайний проект - гонки Lamborghini Blancpain Super Trofeo. Презентація проходила у Німеччині. Перегони примітні тим, що всі учасники заїздів знаходяться за кермом лише автомобілів Lamborghini. З цієї нагоди компанія Blancpain випустила новий хронограф, лімітований 300 екземплярами. Наручний годинник виконаний у темних тонах, у центрі циферблат декорований карбоновою вставкою. Цифри "9" і "12", а також кнопка спуску зроблені в яскраво-червоному кольорі. Задня прозора кришка, з гравіюванням Super Troffeo 2009. Blancpain на руці - Lamborghini на дорозі. Чи це ідеальне поєднання?
Aston Martin! Любителям авто ця назва може розповісти дуже багато про що! Але не більше, ніж шанувальникам годинника бренду Jaeger-LeCoultre . І як можна було здогадатися, мова піде про годинник, присвячений автомобілю. Більше того, годинник AMVOX2 DBS Transponde призначений спеціально для власників Aston Martin. Хронограф в годиннику управляється рухом скла, навіть самим годинником управляється механізм блокування дверей автомобіля. Наручний годинник оснащений захистом від шкідливого впливу електромагнітних полів. Хронометр порадує власника 65-годинним запасом ходу. Це дійсно ексклюзивний годинник для ексклюзивних людей.
Shelby Cobra – легендарний автомобіль усіх часів. Італійська компанія Anonimo , уклавши контракт з виробником, випустила лімітовану серію наручного годинника, присвяченого зірці короткобазних гоночних автомобілів серії Gran Turismo. Хронограф виконаний у вінтажному стилі доби автомобіля Cobra: сталевий циферблат, шкіряний ремінець – аскетична краса. Shelby Cobra та Anonimo – чудовий доказ Вашої індивідуальності.
Взагалі, вартові компанії люблять покрасуватися на кузовах гоночних болідів. Великі виробники наручного годинника із задоволенням стають спонсорами успішних спортивних команд, укладаючи багатомільйонні контракти. Деякі фірми нерозривно позиціонують себе разом із певними марками машин. Відома Швейцарська компанія Blancpain на всесвітній виставці 2011 року в Базелі представила відразу дві моделі Lamborghini Galardo Blankpain Edition , дозволивши відвідувачам помилуватися останнім досягненням автомобілебудування у фірмовому забарвленні Blancpain. Крім того, був встановлений величезний стенд з гоночним кріслом і великими екранами, що симулює місце водія гоночної машини, де кожен охочий під керівництвом досвідчених гонщиків міг спробувати себе як водій спортивної машини.



Швейцарська компанія-виробник наручного годинника Azimuth також була натхнена гарним спорткаром від Lamborghini і випустила годинник з турбійоном SP-1, корпус якого нагадує сам авто, зі стилізованими фарами та капотом. Примітна в цьому годиннику ще одна річ — вартість виробу, порівнянна з ціною автомобіля.
Крім того, багато марок годинників виникають внаслідок захопленості автомобільних виробників годинниковим мистецтвом. Таким прикладом може послужити бренд Porshe Design, який все впевненіше впроваджується на ринок спортивного годинника.

Audemars Piguet Millenary Maserati MC12 Tourbillon Chronograph


Audemars Piguet Millenary Maserati MC12 Tourbillon Chronograph 26069PT.OO.D028CR.01Maserati MC 12 - правильний шлях компанії Мазераті повернутися в гоночний світ суперкарів, знову набути статусу найбажаніших машин. Адже Мазераті тривалий час перебувала на вершині автомобільного Олімпу, була законодавцем стилю та високих технологій у спортивних автомобілях. Історія автомобільної марки Maserati налічує багато злетів та падінь, різних власників. Але саме концерн Fiat із підконтрольним йому Ferrari дали нове життя легендарним шикарним спортивним автомобілям Maserati.

 


MC 12 – втілення найсміливіших ідей конструкторів Ferrari та останніх технологій у галузі автомобілебудування. Суперкар був сконструйований на базі автомобіля Ferrari Enzo і перейняв від знаменитого спортивного авто багато характерних рис. Проте швидкісний купе-кабріолет із тризубцем Посейдона сповнений індивідуальності та нововведень. Автомобіль вийшов більшим і легшим. Спорткар зі своїми 660-ма кінськими силами розганяється до 330-ти кілометрів на годину. Рев шести літрового двигуна, запах палених гальм та фантастичний дизайн – MC 12 це втілення швидкості та стилю. Було випущено 55 автомобілів цієї серії, 5 штук спеціально для участі у престижних гонках FIA GT Championship. Машина дуже проста в управлінні та підходить для доріг загального користування. Аскетична краса салону, яскраве синьо-біле забарвлення кузова, величезні колісні диски і, природно, скажений характер цього спортивного автомобіля надихнули дизайнерів знаменитого виробника елітних наручних годинників Audemars Piguet на створення обмеженої серії унікальних годинників у корпусі Millenary, присвячених шикарному спорткару. годинник Millenary MC 12 Tourbillon Chronograph настільки ж унікальний, як і їх об'єкт посвяти - спортивний родстер від Maserati. Адже Audemars Piguet і Maserati заряджені однією ідеєю — прагненням до досконалості. Корпус «досконалих» годинників виготовлений із платини — благородного металу для шляхетних людей. Товщина овального корпусу становить 16,3 мм, а максимальний діаметр 47 мм – престижність на руці має бути відчутною! Наручний годинник виглядає масивно і в той же час не позбавлений елегантності. Скелетонізований циферблат викликає прямі асоціації з потужним двигуном суперкара Maserati MC 12, а індикатор запасу ходу механізму, розрахованого на 240 годин роботи, ніщо інше, як датчик заряду акумуляторної батареї в автомобілі. У положенні «6 годин» красується твір вартового мистецтва - турбійон, а в правій частині циферблату годинник прикрашає знаменитий тризуб Maserati. Шикарний годинник випущений обмеженою серією в 150 екземплярів, трохи більше, ніж самих автомобілів MC12. Презентація годинника проходила на заводі Maserati у місті Модена, Італія. Гості мали ексклюзивну можливість спробувати свої навички водіння на гоночній трасі та отримати заряд адреналіну. Спорткар Maserati і спортивний годинник Audemars Piguet - відмінне поєднання, тим більше, що наручний годинник виконаний у фірмових кольорах MC12.

Jaeger LeCoultre AMVOX2 Aston Martin


Jaeger-LeCoultre AMVOX2 DBS TransponderAston Martin вщент зруйнував звичне уявлення про спорткари зі своїм люксовим спортивним купе DВS - найпотужнішим автомобілем у Aston Martin. Хто сказав, що швидкість і потужність не може поєднуватися з розкішшю та вишуканістю? Адже інтер'єр DBS - справжній витвір мистецтва! Шестилітровий V12 потужністю в 517 кінських сил втисне Вас в ергономічні шкіряні сидіння при найменшому натисканні на педаль акселератора. Незалежна багато важільна передня та задня підвіска впевнено утримають цього потужного англійського джентльмена доріг на найкрутіших поворотах. Не забули конструктори і про гальма, адже щоб зупинити майже п'ятиметровий спортивний автомобіль вагою понад півтора тони потрібна неабияка сила! Виконують таке завдання величезні вентильовані вуглецеві диски, спереду 15,5 дюймів, ззаду 14 дюймів. На допомогу водієві інженери оснастили авто багатьма електронними системами безпеки. Антиблокувальна система, електронна система допомоги при екстреному гальмуванні, система розподілу гальмівних сил, система динамічної стабілізації та протибуксувальна система допоможуть водієві цього унікального автомобіля впоратися з неприборканою міццю, яка зачаїлася під капотом Aston Martin DBS.




Досить непросто відповідати рівню Aston Martin DBS, такому технологічному та елегантному автомобілю. Але годинникова компанія Jaeger LeCoultre змогла поєднати в одному корпусі наручного годинника останні досягнення годинного мистецтва та неповторну красу класичних форм, втілені в новому хронографі AMVOX2 DBS, призначеного, в першу чергу, для щасливих власників розкішного спорткара від Aston Martin. Чому саме для власників Aston Martin? Тому що інженери годинників AMVOX2 DBS втілили в життя дуже сміливу ідею — за допомогою наручного годинника від Jaeger LeCoultre можна керувати центральним замком у суперкарі DBS! Досить незвичайне рішення. Але це не все, чим може похвалитися чоловічий годинник AMVOX2 DBS. Воістину унікальним є механізм хронографа, яким оснащений цей витвір вартового мистецтва. Вперше керування секундною стрілкою здійснюється не за допомогою звичних кнопок, а натисканням на скло в області 12-ї та 6-ї години. Така інновація є досить складною конструкцією і вимагає довгої роботи годинникових майстрів вищого класу, що поряд з єдиним інтегрованим пультом керування автомобілем робить цей наручний годинник дійсно гідним чудового суперкара, якому вони присвячені. Годинник досить масивний, корпус становить у своєму діаметрі 44 мм, адже хороших годинників повинно бути багато! Наручний годинник AMVOX2 випущений обмеженою серією в різних версіях. У титановому корпусі було випущено 200 екземплярів, у корпусі з титану та сталі -750, а у поєднанні титану та платини – 200 штук. Також було випущено хронографи з корпусом із рожевого золота. Спеціально для цієї моделі був розроблений унікальний автоматичний механізм із 3-добовим запасом ходу. Наручний чоловічий годинник AMVOX2 від Jaeger LeCoultre відмінно поєднуватиметься з шикарним Aston Martin у Вашому гаражі!

Anonimo Shelby Mark II SЕ


Shelby Mark II SShelby Cobra - назва, відома по всьому світу. Цей культовий спортивний автомобіль став легендою американського автомобілебудування та символом класичного дизайну спорткарів минулої доби. Anonimo Shelby Mark II SЕ — результат спільної роботи італійських годинникарів і каліфорнійських автомобільних інженерів — наручний лімітований годинник, присвячений легендарному гонщику Карлу Шелбі та створеному ним автомобілю Cobra, непорушному прикладу вічної класики. Спочатку англійська Cobra пережила друге народження у Штатах, отримавши новий потужний двигун Ford, який Карл Шелбі спеціально доопрацював для цього спорткара.

 


Shelby Mark II є «коброю» другого покоління, потужніший і стійкіший спортивний авто придбав нові риси дизайну в порівнянні з першою моделлю. Цю модель можна по праву назвати королевою надмірної потужності та шаленої швидкості. Саме ця Cobra брала велику участь у гоночному житті Америки та принесла безліч перемог. Гоночна версія авто розвивала потужність 306 кінських сил при об'ємі 4,8 літра. Карл Шелбі мав на меті обігнати на треку зі своїм дітищем знаменитий Chevrolet Corvette, що він зміг зробити з моделлю Cobra Mark II. Але успіх у Штатах не гарантував такої ж слави в Європі, де на чолі столу була Ferrari. Шелбі став метою перемогти суперника на їх території. Полем битви суперкарів було обрано Світовий чемпіонат GT FIA. Спорт-купе Daytona приніс Shelby перемогу у найпрестижнішому класі – GT. Перемога Shelby над Ferrari стала значною подією в історії гоночного світу 60-х років і звела автомобіль Shelby Cobra до рангу культових спортивних родстерів усіх поколінь.
Дух легендарного автомобіля у своєму наручному годиннику Shelby Mark II SЕ — таке завдання поставила перед собою італійська годинникова фірма Anonimo. За основу було взято знаменитого хронографа компанії Cronoscopio Mark II. Наручний годинник був випущений у двох варіантах, що відрізняються між собою кольором фірмової смуги, що йде через весь циферблат: срібний та золотий. Наручний годинник представлений у сталевому корпусі на коричневому шкіряному ремінці. Біля "9 годин" красується фірмовий логотип Cobra, а контури індикаторів хронографа та другого часового поясу виконані у стилі гоночного прапора. Діаметр корпусу складає 44 мм, завтовшки 16,25 мм. Водонепроникність 200 метрів. Запас ходу автоматичного механізму складає 40 годин. Наручний годинник виконаний у дусі автомобіля, вінтажний стиль 60-х років знайшов відображення у сучасному хронографі. Гідний годинник для шанувальників гідного автомобіля!


Blancpain Super Trofeo Chronograph


Blancpain Super Trofeo ChronographСпорткари Lamborghini - це завжди яскравий, сміливий, виразний дизайн. Ці автомобілі відрізняються не тільки зовнішнім виглядом, але ще й передовими технологіями у своїй начинці, потужними двигунами і досконалою підвіскою. Справжній гоночний автомобіль для доріг загального користування і не тільки. Адже на швидкісному гоночному треку Lamborghini зарекомендувала себе як переможець багатьох змагань у найпрестижніших класах. Хоча засновник компанії Ферруччо Ламборгіні був категорично проти участі своїх автомобілів у автоперегонах. Спортивну спрямованість Lamborghini отримала лише під керівництвом Розетті і за участю компанії BMW розпочала розробку свого першого гоночного автомобіля, який згодом був випущений під назвою BMW M1.

 


Компанія Automobili Lamborghini SpA була заснована в 1963 як дочірня фірма фабрики з виробництва тракторної техніки Lamborghini Trattori. Виробництво було налагоджено у маленькому італійському селі Sant'Agata Bolognese. За історію компанії було випущено багато найуспішніших моделей спортивних автомобілів. Усі спорткари випускалися обмеженими серіями, що не перевищують 4000 шт. Але один автомобіль Lamborghini є рекордсменом за кількістю випущених моделей - більше 10000 екземплярів. Це Lamborghini Gallardo. Вперше цей суперкар із традиційним биком на капоті був представлений публіці на Женевському автосалоні у березні 2003 року. Назва моделі теж пов'язана з биками. Gallardo є однією з порід бойових бугаїв, виведеної у XVIII столітті іспанським селекціонером Франциско Гальардо.
Спочатку спорткар оснащується двигуном V10 потужністю 500 кінських сил, що розганяє цю «ракету» до сотні всього за 4,2 секунди. Навіть на максимальній швидкості 309 кмч, авто, завдяки новим аеродинамічним характеристикам та покращеній підвісці, відмінно управляється. Lamborhini Gallardo представляється в 10-ти модифікаціях, з різними технічними характеристиками та аеродинамічними обважуваннями. Gallardo LP560-4 Super Trofeo була розроблена спеціально для заснованого Lamborhini спільно зі найстарішою швейцарською компанією Blancpain власного фірмового Єврокубку «Lamborghini Blancpain Super Trofeo». Учасники змагаються лише на Lamborghini Gallardo Super Trofeo з двигуном об'ємом 5,2 літри та потужністю 570 к.с. Багато автомобілів, що беруть участь у заїздах, мають фірмове забарвлення Blancpain. Також було випущено спеціальну серію Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera Blancpain Edition на честь 2-х років успішного проведення гоночної серії Lamborghini Blancpain Super Trofeo, вперше представлену на Паризькому автосалоні в 2010 році.
На міжнародній виставці в Базелі, Швейцарія, Lamborghini Blancpain Super Trofeo прикрашала велику виставкову площу, яку займає швейцарський годинниковий бренд Blancpain. Автомобіль дуже добре вписувався в загальну концепцію Blancpain, задану на виставці, тим більше, що швейцарські годинникарі випустили нову лімітовану серію наручних годинників як раз на честь іменитого авто від Lamborghini. Super Trofeo Chronograph – саме таку назву має новий спортивний автохронограф від Blancpain. Презентована модель сподобалася багатьом гостям виставки, тим більше, що сам формат заходу увійде в історію годинникової індустрії. Крім шикарного авто від Lamborghini, компанія Blancpain здивувала відвідувачів новомодною іграшкою професійним симулятором гоночного автомобіля. Але все ж таки пильної уваги удостоївся саме «винуватець урочистостей» - наручний годинник Super Trofeo Chronograph. Кожна деталь цього хронографа несе в собі заряд швидкості та екстриму, наручний годинник просто просякнутий спортивним духом! Циферблат своїм дизайном нагадує не що інше, як панель приладів суперкара Lamborghini Gallardo, особливо виділяються на чорному тлі червоні цифри «9» і «12», що символізують немислимі обороти двигуна, на яких працює п'ятилітровий агрегат спортивного авто. Масивний сталевий корпус діаметром 43,5 мм і товщиною 12,8 мм повністю виконаний у чорному кольорі, як і ремінець годинника. Кнопка спуску хронограф червоного кольору. За прозорою задньою кришкою можна побачити якір механізму автозаводу, розрахованого на 40 годин роботи. Наручний годинник водонепроникний до 100м. Були випущені обмеженою серією 300 екземплярів. З початком співробітництва автомобільної індустрії та годинникового мистецтва механічні серця Lamborghini та Blancpain забилися в унісон!

IWC Ingenieur Automatic AMG та Ingenieur Chronograph AMG


IWC Ingenieur Automatic AMGС 1955 року компанія IWC випускає наручний годинник серії Ingenieur, що є годинником Ingenieur Chronograph AMG еталоном стилю та технологічності. З 2004 року швейцарська компанія IWC підписала договір з відомим ательє AMG, який займається професійним тюнінгом автомобілів Mercedes-Benz. Обидві компанії роблять акцент на дизайн та високі технології. В результаті такого злиття IWC випустила два хронографи Ingenieur Automatic AMG та Ingenieur Chronograph AMG. Від звичайних годинників серії Ingenieur, наручний годинник з приставкою AMG відрізняється тільки матеріалом, з якого виготовлений корпус - титан, з усіма перевагами, що з цього випливають. Взагалі, це одні з небагатьох моделей серії Ingeneur, виготовлені з титану в асортименті швейцарської компанії. Причетність іменитого тюнінг-ательє підтверджується фірмовим гравіюванням AMG. Ексклюзивний наручний годинник для Mercedes AMG, випущений обмеженою серією, крім стильної зовнішності, є ще й високотехнологічним інструментом спостереження часу, власне кажучи - основна їх функція. У «непереможному» титановому корпусі темно-сірого кольору, діаметром 42,5 мм і товщиною 14,5 мм у Automatic AMG і 13,5 мм у Chronograph AMG знаходиться оболонка з м'якого металу, в якій укладено сам механізм годинника з автопідзаводом калібру 80110. М'який внутрішній корпус потрібен для захисту від досить інтенсивного електромагнітного випромінювання, яке повсюдно докучає власникам «простих» наручних годинників. Цей захист настільки ефективний, що власнику годинника від IWC можна проходити магнітно-резонансну томографію, не знімаючи годинника. А заводна головка, що загвинчується, в сукупності з герметичним корпусом роблять годинник водонепроникним до 120 метрів. У обох моделей є всередині система, що амортизує, що оберігає крихкі частини механізму від пошкоджень при ударах і струсах. Індикація дати і антивідблиск сапфірове скло - невід'ємний атрибут годинників серії Ingenieur. Запасу ходу вистачить приблизно на 44 години. Серія Chronograph AMG забезпечена функцією хронографа та тахіметричною шкалою, що дозволяє вимірювати швидкість на вибраній ділянці шляху. Обидві моделі комплектуються ремінцем та титановим браслетом. Дивлячись на циферблат не можна не побачити схожість з автомобільною панеллю приладів, панеллю нового Mercedes CLS 55 AMG IWC - ще одного спільного творіння AMG і IWC. І без того ексклюзивна модель від Mercedes CLS 55, вона була доопрацьована тюнінг-ательє AMG спеціально на честь нової серії вищезгаданих годинників IWC Ingenieur AMG. Ні, це не присвята авто годинникам, це втілення стилю та годинникового мистецтва в інших масштабах, взаємодоповнення один одного двома досконалими механізмами. Автомобіль був випущений обмеженою серією 55 екземплярів. Характерна риса чотиридверного купе - забарвлення в темно-сірий металік, колір годинника IWC Ingenieur AMG. Ефект глибокого та розкішного сяйва кольору було досягнуто за рахунок застосування дуже складної технології нанесення рояльного лаку. Диски також пофарбовані в «кольори Ingenieur AMG”. Аналогія оформлення авто з годинником продовжується в інтер'єрі розкішного купе. Панель приладів виконана в дусі IWC. Спідометр, тахометр та аналоговий годинник з емблемою швейцарського бренду виконані в чорному кольорі з молочним-білим підсвічуванням, зі срібними стрілками з родієвим покриттям. Цифри індикації зроблені за аналогією з цифрами на наручному годиннику IWC Ingenieur. Дизайн годинника проглядається також в окантовці та декоративному оздобленні панелі приладів. На кришці відділення для зберігання дрібних речей красується логотип IWC. Колір «матового титану» є скрізь: внутрішня обшивка дверей, шкіряні сидіння, накладки порогів, і сам логотип AMG на ручці перемикання КПП.
Привертають увагу і технічні характеристики доробленого майстрами з розкішного AMG CLS 55. Об'єм двигуна був збільшений з 5 літрів до 5,5. Забезпечений компресором двигун додав 170 кінських сил, під капотом тепер пасеться 476 коней. Зросла і прискорення до сотні. За 4,7 секунди стрілка спідометра перетинає позначку 100 км/ч і швидко піднімається вище. А плавність ходу та стійкість у поворотах не опишеш жодними словами – адже це візитна картка всіх моделей Mercedes-Benz.




Цей лімітований Mercedes CLS 55 AMG IWC, як і наручний годинник IWC Ingenieur Automatic AMG та Ingenieur Chronograph AMG вже стали об'єктом пильної уваги колекціонерів, адже ціна на такі речі згодом тільки зростає. За словами представників IWC та Mercedes — це не єдиний їхній спільний проект, і сподіватимемося, що незабаром ця співпраця порадує нас новим шедевром у галузі машинобудування та вартового мистецтва. Адже такі бренди, як IWC та Mercedes-Benz, вже давно стали своєрідними сертифікатами, що підтверджують вишуканість смаку та статус їхнього власника.

Breitling для Bentley. Flying B


Bentley Continental GTBreitling і Bentley - два виробника механізмів у верхній ціновій категорії. Дві легендарні компанії, що символізують винятковий стиль і бездоганне виконання. Два бренди на «B», які багато що можуть сказати за свого власника. Один - скульптор шедеврів годинникового мистецтва, інший - виробник розкішних автомобілів. Високі технології та найкращі матеріали роблять їх вироби унікальними надбаннями вищого суспільства. Звичайно, початок співпраці цих двох іменитих компаній — очікувана подія, яка започаткувала стиль, швидкість і потужність у новому виконанні.

 


Bentley вирішила голосно сповістити світ про своє повернення на автомобільний ринок після тривалого затишшя у своєму виробництві. Така важлива місія покладалася на нову модель Continental GT, найшвидший і найпотужніший автомобіль за всю історію Bentley. Англійці оснастили спорт-купе 6-літровим двигуном потужністю 550 кінських сил. Він розганяє розкішний спорткар до сотні за 4,7 секунди. Британські дизайнери та конструктори чудово впоралися зі своїм завданням. Стрімкий обтічний корпус є джерелом потужності та швидкості. Гальма, підвіска, аеродинаміка – все на рівні Bentley. На цьому автомобілі було поставлено світовий рекорд швидкості на льоду. За 5 кілометрів купе преміум класу розігнався до 321,65 кілометрів на годину, що на 13 кілометрів більше за заявлену виробником максимальну швидкість. І це на замерзлій Ботницькій затоці! Інтер'єр Contibental GT на англійський манер сяє розкішшю обробки та якістю матеріалів. Замовник Bentley може до дрібниць обговорити деталі оздоблення салону, колір оббивки сидінь та панелі приладів і комплектацію авто. Незважаючи на спортивну спрямованість купе, всередині може легко поміститися людина досить високого зросту, причому навіть на задніх сидіннях. Для виконання цього завдання команда дизайнерів Bentley Continental GT спеціально запросила спортсменів-баскетболістів до участі в розробці ергономіки посадкових місць, середнє зростання яких перетинає позначку в 180 сантиметрів. Зовнішній вигляд автомобіля є досить унікальним. Він поєднує в собі породисті риси минулих автомобілів Bentley і, в той же час, стирає часові рамки своїм неповторним, стрімким виглядом.

 


Але ось з дизайном панелі приладів англійські дизайнери впоратися не змогли. У спробах створити щось таке одночасно класичне та авангардне, англійці, вірні прихильники «старого» стилю, зайшли в глухий кут і звернулися до дизайнерів швейцарських наручних годинників Breitling. Чому саме Breitling? Все просто - елітні годинники для елітного авто! Адже навіть логотипи цих двох компаній дуже схожі. І тут у салоні автомобіля запахло романтикою піднебіння. Втілюючи у своїх годинниках швидкість і рев літакових двигунів, Breitling перенесла цей стиль і в дизайн панелі приладів. Загальний вигляд обрисів нагадує логотипи компаній — крила, що символізують легкість, швидкість і «політ» над конкурентами.
До цієї події був присвячений випуск нової серії годинника Breitling for Bentley. Breitling зробив з наручного годинника цілий культ, схиляння перед винятковим дизайном та надмірною функціональністю. Саме таким постає перед нами наручний годинник із серії Breitling for Bentley, Flying B — один з найпомітніших годинників цієї лінії. Все в цьому годиннику перегукується з ексклюзивним автомобілем. Прямокутний корпус наручного годинника, досить великий за прикладом всіх годинників фірми Breitling. Незважаючи на свій розмір (58,2 х 38,5 мм), годинник дуже акуратно виглядає на зап'ясті, його не можна звинуватити в зайвій пафосності. На центральній частині циферблата нанесений візерунок, що точно відповідає виду решітки радіатора Bentley Continental GT. Заводна головка та кнопки хронографа виконані в ідентичному стилі з регуляторами на панелі приладів спорт-купе від Bentley. Моделі наручного годинника Breitling for Bentley представлені з циферблатами різних кольорів, але тільки фірмових кольорів кузовів Bentley. Сам корпус може бути виготовлений зі сталі, рожевого або білого золота. Водонепроникність 100 м дозволяє не знімати цей годинник під час купання, не боячись попадання згубної вологи всередину корпусу годинника. А ремінець із крокодилової шкіри просочений спеціальними речовинами, що захищають його навіть від дії солоної морської води. На задньому даху вигравіруваний фірмовий логотип Breitling for Bentley. Годинник забезпечений опуклим сапфіровим склом з двостороннім покриттям антивідблиску. Хронометр отримав офіційну сертифікацію COSC і може претендувати на звання одного з найточніших на планеті механізмів з автопідзаводом. Чоловічий годинник Flying B серії Breitling for Bentley комплектується також сталевим браслетом, ланки якого повторюють малюнок протектора гоночного боліда від Bentley.
Чи ви є шанувальником Bentley або просто людиною з бездоганним почуттям стилю, наручний годинник Breitling for Bentley Flying B стане відмінним доповненням до вашої колекції годинників, тим більше, що тенденція до співпраці годинникових майстрів і виробників автомобілів зростає з кожним роком, як і зростає цього злиття — ексклюзивного наручного годинника, присвяченого автомобільній тематиці. Адже, коли перетинаються дві сфери, що грають у житті сучасної людини далеко не останні ролі, очікується лише кращий результат.

Azimuth Twin Barrel Tourbillon


Відома швейцарська годинникова фірма Azimuth домоглася великої популярності серед любителів і колекціонерів наручного годинника за рахунок випуску своїх екстраординарних моделей, що ламають уявлення про зовнішній вигляд годинника, форму корпусів і методи зчитування часу. Саме екстраординарним можна охрестити наручний годинник Twin Barrel Tourbillon, який з першого погляду і годинами назвати мову не повертається. Самі годинники з швейцарської компанії Azimuth окликають своє дітище «механізмом, натхненним потужністю спорткара». Дійсно, обриси корпусу цього наручного годинника дуже сильно нагадують стрімкі лінії одного із знаменитих спортивних автомобілів марки Lamborghini. Корпус незвичайної форми виготовлений із цільного шматка титану. В результаті корпус, прикрашений пластинами з карбонового волокна, вийшов надлегким та суперміцним. Якщо дивитися спереду, «з боку капота», подвійне куполоподібне скло зі своїми обрисами повторює лінію даху іменитого спорткара. Одна з відмінних рис цієї моделі наручного годинника від відомого швейцарського виробника серйозного чоловічого годинника, Azimuth, - масивний турбійон з протиударним механізмом KIF, що знаходиться в положенні «6 годин». Прямо-таки мініатюрна проекція двигуна спортивного авто в корпусі годинника. Центральний міст турбійону виготовлений із вороненого золота і надає моделі ще більшої спортивності. Особливу увагу слід приділити методу індикації часу. Концептуально нова система цифрової індикації додає масла в і так палаючий вогонь креативності та неординарності представленої на годинниковій виставці Baselworld супер-годин від Azimuth. Щоправда, визначення часу в такі години вимагає певного тренування. Парні та непарні цифри нанесені на два індикаційні диски, розташовані в протилежних сторонах від центральної стрілки. Насправді, немає нічого складного. Цифра, що знаходиться на зовнішній стороні диска, що проходить уздовж напівкруглої шкали з хвилинною розміткою, показує годинник, а червона стрілка на кутах диска – хвилини. Порадує власника годинника та п'ятиденний запас ходу, який досягається завдяки використанню двох заводних барабанів.

 


Наручний годинник Twin Barrel Tourbillon був випущений у кількості всього 25 штук і розподілений виробником по одному екземпляру для кожної країни, в якій є представництва швейцарської фірми Azimuth. Володіти таким годинником - значить мати у своїй колекції втілення позамежної креативності, швидкості та неповторного стилю. Присвячується справжнім фанатам спортивних автомобілів.

Parmigiani Bugatti Type 370


Створення шедеврів механічного мистецтва вимагає довгої копіткої роботи, продуманість кожної дрібниці та чітке представлення цільової аудиторії, на яку планується випуск виробу. Конструктори автомобільної фірми Bugatti і швейцарського годинникового бренду Parmigiani знають відмінно всі ці аспекти розробки унікальних механізмів. Автомобілі та наручний годинник — суть одна, механічна конструкція, що служить для різних цілей, але з одним змістом. Їхній сенс — говорити про статус власника. Причому, вироби Parmigiani і Bugatti швидше не говорять, а кричать про досконалий смак, бездоганне почуття стилю та становище в суспільстві володаря їх виробів. Співпраця годинної індустрії та автомобілебудування в наші дні явище досить поширене, але спільна робота Parmigiani та Bugatti особливо примітна. Як спілка представників вищого суспільства як вартового мистецтва, так і сфери автомобілебудування. Почнемо по порядку. З випуском моделі Veyron, Bugatti вразила весь світ своїм дітищем - найпотужнішим,

Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю