Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Yacht-Master 2015


Ця нова версія моделі Yacht-Master випущена у двох розмірах: з діаметром 40 мм та новий варіант з діаметром 37 мм. Її корпус Oyster, виготовлений з 18-каратного золота Everose, включає в себе безель, що обертається, оснащений новим диском Cerachrom з чорної кераміки з полірованими цифрами, що рельєфно виділяються на матовому фоні поверхні. Такий контраст кольорів перегукується з аналогічним поєднанням різних фактур матеріалів, з яких виготовлений годинник: поліроване 18-каратне золото Everose корпусу і чорна матовість браслета Oysterflex, циферблата і диска Cerachrom.

Новий браслет OYSTERFLEX Новий браслет Oysterflex годинника Yacht-Master, розроблений і запатентований компанією Ролекс, є альтернативою металевим браслетам спортивного стилю, не поступаючись їм при цьому ні в міцності, ні в водонепроникності і надійності. Йому притаманні естетична досконалість, гнучкість і зручність, характерні для каучукових браслетів, і в той же час він не менш міцний, ніж металеві браслети. Для підвищення зручності на внутрішній поверхні браслета Oysterflex встановлена запатентована система бічних підкладок, що забезпечують годинникам більш стійке положення на зап'ясті власника. Цей браслет обладнаний застібкою безпеки Oysterlock, виготовленою з 18-каратного золота Everose для запобігання випадковому відкриттю браслета.
Новий диск Cerachrom безелю, що обертається, з чорної кераміки з рельєфними цифрами і поділками є органічним продовженням індивідуального стилю моделі Yacht-Master. Відполіровані до блиску цифри та поділки відмінно виділяються на матовому тлі, що сприяє чудовій читаності показань 60-хвилинної градуйованої шкали. Підібраний за кольором чорний циферблат, що вперше використовується на даній моделі, різко контрастує з широкими стрілками та вказівником Chromalight, виготовленими з люмінесцентного матеріалу довгої дії із синім свіченням. Такий спосіб індикації забезпечує виняткову читаність показань при денному світлі, так і в темряві.

Корпус Oyster моделі Yacht-Master, що зберігає водонепроникність до 100 метрів, є еталоном міцності, бездоганних пропорцій та елегантності. Його корпусне кільце характерної форми виготовлене з цілісного блоку 18-каратного золота Everose, відлитого у власному ливарному цеху Ролекса. Рифлена задня кришка та заводна головка, оснащена системою потрійної герметизації Triplock та захисними виступами, зробленими в корпусному кільці, щільно пригвинчується до корпусу. Годинник обладнаний циклопною лінзою на позначці 3-х годин, що забезпечує найкращу читаність дати. Скло лінзи виготовлене із сапфіру та практично стійке до появи подряпин. Повністю водонепроникний, корпус Oyster забезпечує таким чином оптимальний захист високоточного механізму, що знаходиться всередині нього.

Нова модель Yacht-Master оснащена калібром 3135 у варіанті діаметром 40 мм та калібром 2236 у варіанті діаметром 37 мм. Обидва механізми мають функцію автоматичного підзаводу та повністю розроблені та виготовлені майстрами компанії Ролекс. Як і всі механізми Perpetual виробництва Rolex, калібри 3135 і 2236 мають сертифікати швейцарського хронометра, що видаються годинникам, що успішно пройшли тестування в Офіційному швейцарському інституті хронометрії (COSC).

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю