Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

26 травня 2020 року - Vacheron Constantin з радістю представляє свій останній талант, який приєднався до комунікаційної кампанії "Один із небагатьох". Іцинк Інь, юний вундеркінд у світі Високої моди, приєднується до талантів, які обрали співпрацю з Будинком. Вона стане уособленням колекції Égérie, присвяченої жінкам та запущеної Мануфактурою у лютому 2020 року.

Іцин Інь народилася в Пекіні в 1985 році і з дитинства подорожувала світом. У віці чотирьох років вона поїхала з Китаю до Австралії та Франції. Випускниця Вищої національної школи декоративного мистецтва в Парижі, озброєна своїм новаторським баченням кутюра, Іцін Інь розглядає одяг як другу шкіру та як еластичну, текучу оболонку. Досліджуючи динамічний потенціал складок, вона уявляє яскраві структури, які ніколи не бувають статичними, а навпаки, вся справа в обсягах у русі, і експериментує з тим, як одяг падає в пошуках ліній, що плавно перетікають. Таким чином, вона створює вільні форми з приголомшливими структурами. Вона зізнається, що її приваблює "інтуїтивний метод створення, сенсорне блукання та пошук добровільних випадковостей".

 

Визнаний і шанований в обраному колі поціновувачів Високої моди, його всесвіт природно перегукується з всесвітом Vacheron Constantin. Іцин Інь поділяє з годинникарями та ремісниками Будинку турботу про деталі та прагнення до відкриттів. Таким чином, були встановлені зв'язки між Високою модою та Високим годинниковим мистецтвом – двома світами, де майстерність, досвід та рідкість були б нічим без пристрасті та творчості, покликання, якому постійно кидають виклик та винаходять нову відповідно до нових творінь. Колекція Égérie символізує цю зустріч завдяки плісированому циферблату та зміщеній естетиці дизайну.

 

Кампанія "Один з небагатьох", представлена у 2018 році, демонструє таланти, чия особистість та робота висловлюють постійне прагнення до досконалості, відкритість світу та дух інновацій та творчості, характерний для Vacheron Constantin. Незвичайні, далекоглядні та пристрасні, вони є визнаними експертами у своїй галузі, тим самим відображаючи концепцію знавців.


Про компанію Yiqing Yin

Випускниця ENSAD (Вищої національної школи декоративного мистецтва Парижа), Іцін Інь у 2009 році була удостоєна Гран-прі Паризького міського суду. Після Міжнародного фестивалю моди у Гієрі у 2010 році її казкові твори були виставлені у вітринах Міністерства культури, у Національному театрі Шайо, а потім у престижній галереї Джойс. У червні 2011 року вона виграла премію ANDAM (Національна асоціація з розвитку мистецтва моди/ANDAM Fashion Award Paris) та провела свій перший показ на Тижні високої моди в Парижі. У тому ж році Іцін Інь стала одним із восьми молодих "дизайнерів, за якими варто стежити", обраних французьким виданням Vogue. У 2013 році компанія Maison L&onard призначила молодого дизайнера керівником своєї колекції готового одягу. Іцин Інь також співпрацює з такими престижними брендами, як Cartier, Guerlain, Hermès, Swarovski та Lancôme.

З 2012 року будинок Yiqing Yin офіційно включений в офіційний календар Французької федерації моди як запрошений член. У грудні 2015 року Французька федерація моди відзначила її роботу присвоєнням їй звання Haute Couture.

 

Будучи повноцінним художником, Іцін Інь також досліджує інші художні світи. У 2013 році на запрошення Венеціанської бієнале вона створила витвір мистецтва In-Between. Для своєї колекції Blooming Ashes вона поєднала тканину зі світлом у сукні Stellar у співпраці зі скульптором Бастьєном Карре. Вона також працювала у світі танцю, створюючи сценічні костюми для артистів балету "Етуаль" Доротеї Жільбер та Матьє Ганіо для вистави "Трістан та Ізаульта" у постановці Джорджо Манчіні.

 

Протягом кількох років Іцін Інь регулярно запрошується для участі у художніх виставках по всьому світу. Виставка "Світ пір'я" у Музеї етнграфії у Стокгольмі, виставка "Haute Dentelle" у Cité de la Dentelle у Кале, а також виставка "Animalia Fashion" у Палаццо Пітті у Флоренції - ось лише деякі з численних заходів, де вона представляє основні частини своїх колекцій Haute Couture. Вона також була почесним гостем, учасником виставки, лектором та членом журі симпозіуму Фонду "Мистецтво моди", що відбувся у Музеї азіатського мистецтва у Сан-Франциско у грудні 2019 року. Зрештою, вона із задоволенням працює над кінопроектом, який вийде на екрани протягом 2020 року.

Інші новини по темі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
14.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Огляд годинника Rolex Day-Date
30.06.2023 Огляд годинника Rolex Day-Date

Oyster Perpetual Day-Date - найпрестижніший і найексклюзивніший годинник у колекції Oyster Perpetual.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю