Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Огляд годинника Rolex Day-Date

Oyster Perpetual Day-Date - найпрестижніший і найексклюзивніший годинник у колекції Oyster Perpetual.

На момент своєї появи в 1956 році модель Day-Date стала головною нововведенням: це був перший наручний годинник з календарем, який крім дати вказував день тижня, повністю написаний у віконці на циферблаті, що було технічним досягненням на той час. Годинник Day-Date завжди виготовлявся лише з дорогоцінних металів - 18-каратного жовтого, білого золота або золота Everose, або платини 950 проби.

ГОДИННИК ПРЕЗИДЕНТІВ

Годинник Day-Date, який носили багато політичних діячів, режисери та провидці, миттєво впізнавані, зокрема, завдяки емблематичному браслету President, чия незабутня назва, а також видатні особистості , що носили його, забезпечили Day-Date популярність як "годинник президентів".

 

МИТТОВА ІНДИКАЦІЯ ДНЯ ТИЖНЯ ТА ДАТИ

Календар годинника Day-Date відображає день тижня в повному обсязі в дугоподібному віконці в положенні "12 годин", а також дату в окремому віконці в положенні "3 години". Ця індикація ґрунтується на дискових механізмах; день тижня та дата змінюються одночасно та миттєво. Індикація дня тижня доступна однією з 26 мов. Модель Day-Date також оснащена механізмом, що дозволяє швидко переводити день тижня та дату за допомогою головки.

ДЕНЬ-ДАТА, СЕРТИФІКОВАНИЙ ХРОНОМЕТР СУПЕРКЛАСУ

Як і всігодинник Rolex, модель Day-Date має сертифікат Superlative Chronometer, заново розроблений Rolex у 2015 році. Це ексклюзивне позначення свідчить про те, що кожен годинник, що виходить з майстерень марки, успішно пройшов серію випробувань, проведених Rolex у власних лабораторіях та відповідно до власних умов. Ці сертифікаційні випробування застосовуються до повністю зібраного годинника, після корпусу механізму, гарантуючи чудові характеристики на зап'ястя з точки зору точності, запасу ходу, водонепроникності та автопідзаводу. Статус Superlative Chronometer символізується зеленим друком, що постачається з кожним годинником Rolex, і супроводжується міжнародною п'ятирічною гарантією.

 

Точність кожного механізму - офіційно сертифікованого як хронометр Швейцарським інститутом тестування хронометрів (COSC) - перевіряється Rolex вдруге після того, як він поміщений в корпус, щоб переконатися, що він відповідає критеріям, які набагато суворіші, ніж критерії офіційної сертифікації. Точність Rolex Superlative Chronometer становить близько -2/+2 секунди в день - відхилення швидкості, що допускається брендом для готового годинника, значно менше, ніж те, що приймається COSC для офіційної сертифікації тільки механізму.

 

Сертифікаційні випробування Superlative Chronometer проводяться після корпусу з використанням сучасного обладнання, спеціально розробленого Rolex, і відповідно до ексклюзивного протоколу, який імітує умови, в яких годинник дійсно носиться, та більш точно відбиває реальний життєвий досвід. Повністю автоматизована серія тестів також перевіряє водонепроникність, здатність автопідзаводу та запас ходу 100% годин Rolex. Ці випробування систематично доповнюють кваліфікаційні випробування в ході розробки та виробництва, щоб забезпечити надійність, міцність та стійкість годинників до сильних магнітних полів та ударів.

КОРПУС OYSTER, СИМВОЛ ВОДОНЕПРОНИКНОСТІ

Корпус Oyster годинника Day-Date діаметром 36 або 40 мм з гарантованою водонепроникністю на глибині до 100 метрів (330 футів) є зразком міцності та елегантності. Середня частина корпусу виготовлена із цільного блоку 18-каратного жовтого, білого або Everose золота або платини 950 проби. Задня кришка, окантована я тонким рифленням, герметично загвинчується за допомогою спеціального інструменту, який надає доступ до механізму тільки сертифікованим годинникарам Rolex. Заводна головка Twinlock, оснащена системою подвійної водонепроникності, надійно загвинчується до корпусу. Безель може бути рифленим або прикрашеним діамантами. Індикатор дати в положенні "3 години" збільшується завдяки лінзі Cyclops на склі, яке виготовлене з сапфіра, що практично не подряпується, і має покриття антивідблиску. Водонепроникний корпус Oyster забезпечує оптимальний захист механізму, в який він поміщений.

 

ВІЧНИЙ КАЛІБР 3255

Моделі Day-Date 36 та Day-Date 40 оснащені калібром 3255, механічним механізмом з автопідзаводом, повністю розробленим та виготовленим компанією Rolex. Будучи неперевершеною демонстрацією технології, цей механізм має низку патентів. Він має визначні характеристики, особливо щодо точності, запасу ходу, зручності та надійності.

 

Калібр 3255 включає запатентований спуск Chronergy, виготовлений з нікель-фосфору, який поєднує в собі високу енергоефективність з великою надійністю, а також стійкий до впливу сильних магнітних полів.

 

Механізм оснащений синьою волосковою пружиною Parachrom, виготовленою Rolex з парамагнітного сплаву. Крім стійкості до потужних магнітних полів, ця пружина забезпечує високу стабільність при коливаннях температури, а також високу стійкість до ударів. Вона оснащена котушкою Rolex, що забезпечує регулярність ходу калібру в будь-якому положенні.

 

Осцилятор калібру 3255 оснащений великим балансовим колесом зі змінною інерцією, регульованим дуже точно за допомогою золотих гайок Microstella. Він міцно утримується на місці траверсом, що регулюється по висоті, що забезпечує дуже стабільне позиціонування для підвищення удароміцності. Осцилятор також встановлений на розроблених Rolex запатентованих високоефективних амортизаторах Paraflex, що ще більше підвищує міцність механізму.

 

Калібр 3255 оснащений системою автопідзаводу з вічним ротором, який забезпечує безперервну заводку головної пружини за рахунок використання рухів зап'ястя для забезпечення постійного джерела енергії. З 2023 року його маятник оснащений оптимізованим шарикопідшипником. Завдяки бочкоподібній архітектурі та високій ефективності спуску запас ходу цього механізму становить близько 70 годин.

 

Механізм Day-Date буде видно тільки сертифікованим годинникарам Rolex, проте він чудово оброблений і оформлений відповідно до безкомпромісних стандартів якості марки.

ПРЕЗИДЕНТСЬКИЙ БРАСЛІТ

Створений спеціально для Day-Date і представлений у 1956 році на презентації моделі, елегантний і значний браслет President є невід'ємною частиною репутації годинника. Відразу ж відомий цей масивний браслет з 18-каратного золота або платини 950 проби з трьома напівкруглими ланками забезпечує повну надійність і комфорт.

 

Браслет President оснащений прихованою застібкою Crownclasp, що відкривається за допомогою відкидної заводної головки Rolex - останній естетичний та функціональний штрих до цього браслета. Він включає керамічні вставки - розроблені Rolex і запатентовані - всередині ланок для підвищення його гнучкості і довговічності.

Інші новини по темі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
14.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin
30.06.2023 Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю