Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Зелений – новий синій? Кращий годинник із зеленим циферблатом

Omega Seamaster 300 Malachite ref. 234.90.41.21.99.001 у титановому корпусі Omega Seamaster 300 Malachite ref. 234.90.41.21.99.001 у титановому корпусі

На ринку ще ніколи не було так багато зеленого годинника, як сьогодні… Незважаючи на те, що синій колір був найяскравішим модним трендом годинникової індустрії останні кілька років, зелений продовжує набирати популярності. Сині циферблати та ремінці стали обов'язковою частиною колекцій багатьох брендів. Але ринок постійно вимагає нових ідей, тому досить багато виробників представили свої нові моделі у зеленому кольорі. Чи стане зелений новим синім?

Звичайно, зеленого годинника ніколи не буде так багато, як синіх. Вони викликають різні емоції. Одна тільки ця причина унеможливлює порівняння двох кольорів. Синій подобається всім, а зелений викликає суперечності. З погляду моди синій грає перехідну роль між чорно-білою класикою та «реальними» кольорами, як червоний, жовтий, помаранчевий та зелений. Темно-сині ділові костюми, блакитні класичні сорочки та сині джинси ми зустрічаємо так часто, що навіть не помічаємо їхнього кольору. Але зелена сорочка, спортивна куртка чи штани привертають увагу – і не завжди у хорошому сенсі.

Для годинника контраст не такий великий, але тут зелений колір теж поляризує думки. Зелений годинник на зап'ясті, це ознака індивідуаліста. Носіння зеленого годинника робить заяву. Здається, він проголошує: "Я можу робити все, що хочу". У зеленого багато нюансів, і у кожного домашнього будинку своє уявлення про те, як має виглядати «типовий» зелений колір.

Зелений годинник викликає різні асоціації. Їхня палітра варіюється від приглушеного темно-зеленого до пастельного, і до зеленого з синім або жовтим відтінком. Зелений колір може відноситися до стилю мілітарі, полювання чи природи. І, звичайно, є ще «British Racing Green».

Зелений не стане новим синім. Тим не менш, він дає можливість висловити впевненість у собі та радість життя. Цей колір може привернути погляди інших людей, чи просто порадувати свого власника.

H. MOSER і CIE. SWISS ALP WATCH CONCEPT COSMIC GREEN

Moser & Cie Swiss Alp Watch Concept Cosmic Green Moser & Cie Swiss Alp Watch Concept Cosmic Green

Остання версія Swiss Alp Watch Concept виконана з білого золота і містить один з видатних циферблатів Moser з плавним переходом від чорного до зеленого.

Циферблат під різними кутами огляду розкриває цікавий візуальний ефект. Відтінок зеленого кольору змінюється залежно від положення годинника. Іноді він здається блідим, а в інший момент демонструє глибокий смарагдовий тон.

Чарівний ефект доповнюється променистим патерном, що прикрашає поверхню циферблата. При цьому кожна радіальна лінія, що виходить із центру, витончено грає зі світлом.

На відміну більшості годин, «H. Moser & Cie Swiss Alp Watch Concept Cosmic Green не мають ні логотипу, ні індексів, ні суб-циферблатів, які могли б порушити спокій космічно зеленого фону. Тільки ланцетоподібні стрілки, що повідомляють години та хвилини. Розмір годинника 38,2 мм х 44 мм, мануфактурний калібр HMC 324 з ручним заводом, лімітована серія в 20 штук, ціна $26 900.

AUDEMARS PIGUET ROYAL OAK OFFSHORE DIVER

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver ref. 15710ST.OO.A052CA.01 Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver ref. 15710ST.OO.A052CA.01

«Audemars Piguet» продовжує покладатися на «модні кольори» у своїх дайверських годинниках, що зберігають водонепроникність на глибині до 300 метрів. Після яскравих жовтого, помаранчевого та зеленого, одна з новинок 2018 року поставляється з циферблатом та каучуковим браслетом кольору хакі (ref. 15710ST.OO.A052CA.01). Також циферблат має фірмове для колекції оздоблення "mega tapisserie". Корпус годинника виконаний зі сталі, 42 мм, мануфактурний автоматичний калібр AP 3120, ціна $19 900.

HUBLOT CLASSIC FUSION GREEN

Hublot Classic Fusion Green 33 мм Hublot Classic Fusion Green 33 мм

Враховуючи різноманітність кольорів, якими може похвалитися Hublot, зелений просто не міг довго бути відсутнім у спектрі.

Зазвичай невелика зміна кольору циферблату – не причина хвилювання. Особливо для бренду, як Hublot, відомого своїми експериментами з випуску нових моделей та обмежених випусків. Що робить цей зелений циферблат таким особливим?

По суті, це сам колір, який Hublot вибрав для годинника. Неймовірна гра світла може змінити циферблат від хвойного зеленого до оливкового із золотим свіченням. У поєднанні з чистим дизайном корпусу «Classic Fusion» це створює стриманий, але привабливий спортивний стиль, хоча більшість поціновувачів всесвіту «Hublot», швидше за все, побачать у них формальний наручний годинник.

Вибір матеріалу корпусу також впливає сприйняття циферблата. У матовому та полірованому титані зелений здається більш прохолодним, у той час як «King Gold» видає більше золотого свічення.

Для нових «Classic Fusion» бренд розвиває тему годинників унісекс у корпусі чотирьох розмірів: 45 мм, 42 мм, 38 мм та 33 мм. Годинник працює на автоматичному калібрі Sellita SW300, ціна бл. $6600.

OMEGA SEAMASTER 300 MALACHITE

Omega Seamaster 300 Malachite ref. 234.60.41.21.99.001 у золотому корпусі Omega Seamaster 300 Malachite ref. 234.60.41.21.99.001 у золотому корпусі

Циферблат із південноафриканського малахіту створює благородну ауру навколо нових «Seamaster».

Хоча дайверський годинник з екзотичним циферблатом - аж ніяк не нове поєднання, але все ж таки досить рідкісне. Особливо, коли йдеться про зелений колір і виняткове виконання. Циферблат годинника має друковані маркери та злегка втоплені часові індекси, з імітацією вінтажної люмінесценції, якої заповнені вигравірувані поглиблення. Враховуючи крихкість циферблатів із каменю, в яких для стійкості тонкий зріз каменю кріпиться до металевої підкладки, гравіровані часові індекси – дуже незвичайна ідея.

Часовий безель має керамічну вставку, що за кольором відповідає циферблату. Комбінація зеленого мінералу та жовтого золота на корпусі та браслеті (ref. 234.60.41.21.99.001) здається більш придатною для іншого бренду. Звичніше виглядає платинова версія (ref. 234.90.41.21.99.001). Розмір годинника в 41 мм, гарний для сучасних смаків, і одночасно досить малий, щоб зберегти відчуття ретро-стилю. Модель не є обмеженою серією, але буде випущена лише у невеликій кількості. Автоматичний калібр "Co-Axial Master Chronometer Caliber 8913", ціна $56 250 (для золотої), $88 500 (для платинової моделі).

BULGARI OCTO FINISSIMO

Bulgari Octo Finissimo Automatic Harrods Exclusive Bulgari Octo Finissimo Automatic Harrods Exclusive

Повна назва годинника - "Bulgari Octo Finissimo Automatic Harrods Exclusive", і вони доступні ексклюзивно в лондонському "Harrods". Циферблат і цифри годинника пофарбовані у фірмові кольори торгового центру в Найтсбріджі, і чудово поєднуються з восьмигранним титановим корпусом. Золоті цифри трохи змінені під стиль магазину виділяються на зеленому тлі. Композицію завершує зелений ремінець зі шкіри алігатора.

Супер-плоскі Octo Finissimo мають товщину всього в 5.15 мм, і містять тонкий мануфактурний калібр BVL 138 в 2.23 мм з платиновим мікро-ротором. Зелена версія існує лише в 10 екз. Розмір 40 мм, ціна £12.000.

MB&F HOROLOGICAL MACHINE NO. 7 AQUAPOD

MB&F Horological Machine No. 7 Aquapod MB&F Horological Machine No. 7 Aquapod

Попередній дайверський «Aquapod» з блакитним безелем, що обертається, теж досить яскравий, але від нового зеленого годинника просто неможливо відвести погляд.
«MB&F» зберігає вірність своєї концепції, максимально використовувати годинникове мистецтво, - в даному випадку, це турбійон, що парить, - створюючи грайливий і провокаційний годинник.

Натхнена красою медуз та океаном, ця ітерація «Horological Machine No. 7», випущена обмеженою серією в 50 екз., з титану 5-го класу із зеленим безелем, просто чудова. Розміри 53,8 мм х 21,3 мм, автоматичний мануфактурний калібр, ціна $108.000

CHOPARD MILLE MIGLIA CLASSIC CHRONOGRAPH RACING COLORS

Chopard Mille Miglia Classic Chronograph British Racing Green Chopard Mille Miglia Classic Chronograph British Racing Green

На честь 30-річної співпраці з ралі Mille Miglia для класичних автомобілів Chopard представила п'ять хронографів у кольорах історичних гоночних авто. Ця колірна схема була розроблена понад 100 років тому для водіїв із різних країн. Зелений British Racing Green був призначений гонщикам з Англії. (Не випадково "Aston Martin" зеленого кольору, він бере початок з тих, ранніх великих гонок, з яких "Mille Miglia" була однією з найпопулярніших).

Темний і стриманий зелений відтінок годинника елегантно контрастує з яскраво-жовтим, червоним, срібним або синім. Нержавіюча сталь, 42 мм, автоматичний калібр ETA 2894, хронометр, ціна $6.080.

GLASHÜTTE ORIGINAL SIXTIES PANORAMA DATE

Glashütte Original Sixties Panorama Date

Зелена версія лінійки «Sixties» має не тільки приголомшливий колір, а й зачаровує лакованими променями, які ніби вибухають у центрі циферблату і розлітаються до країв, як наднова зірка.

Як досягається ефект «вибуху»? Фахівці ательє з виробництва циферблатів «Glashütte Original» відповідають на це питання в найсуворішому секреті. Насправді, циферблат «Glashütte Original Sixties» має глибоку текстуру, яка надрукована на циферблаті за допомогою 60-тонного преса. З'єднайте це з різними шарами лаку, щоб отримати потрібний відтінок зеленого, і ви отримаєте яскравий циферблат зі світлом. Нержавіюча сталь, 42 мм, мануфактурний калібр 39-47 з автопідзаводом, ціна $9.300.

MONTBLANC 1858 MONOPUSHER CHRONOGRAPH LIMITED EDITION 100

Monblanc 1858 Monopusher Chronograph Limited Edition 100 Monblanc 1858 Monopusher Chronograph Limited Edition 100

 

Технологія та розташування суб-циферблатів цього чудового хронографа відсилають нас до версії однокнопкового хронографа, створеного Minerva у 1920-х роках.

Зелений колір циферблату трохи світліший у центрі та темніший до периферії, надаючи годинникам вінтажного характеру. Цей же колір був використаний компанією минулого року в унікальному годиннику «1858 Chronograph Tachymeter» для аукціону «Only Watch 2017». Нержавіюча сталь, 40 мм, мануфактурний калібр MB M13.21 з ручним заводом, лімітована серія 100 екз., ціна $30.000.

IW387902 PILOTS WATCH CHRONOGRAPH SPITFIRE

IW387902 Pilots Chronograph Spitfire IW387902 Pilots Chronograph Spitfire

Натхненні грізним британським військовим літаком минулої доби та навігаційним годинником «Mark 11», нова модель «Pilots Chronograph Spitfire» - це втілення функції та форми. Особливо це підкреслює бронзовий корпус у поєднанні з циферблатом оливкового кольору та коричневим шкіряним ремінцем. Крім того, це перший авіаторський годинник, в якому компанія використала калібр сімейства 69000. Розмір 41 мм, титанова задня кришка, автоматичний калібр 69380, дата випуску: жовтень 2019 р., орієнтовна ціна $6.250.

CORUM LA GRANDE VIE GREEN

Corum La Grande Vie Green Corum La Grande Vie Green

Швейцарська мануфактура «Corum» нещодавно запустила свою найсміливішу на сьогоднішній день колекцію «La Grande Vie». Ця пропозиція для тих, хто любить одночасно простий і витончений годинник. Витончена, мінімалістична і стримана лінійка La Grande Vie - це все, що можна очікувати від класичного годинника: тонкі маркери, стрілки Dauphine і циферблат з променистим ефектом.

Найпривабливішою частиною годинника є приголомшливий циферблат, що грає безліччю відтінків зеленого під різними кутами освітлення. Щоб циферблат залишався незагромодженим, компанія нанесла лише лого «ключа Corum» на променисту текстуру циферблата.

«La Grande Vie» чудово підійде як повсякденний годинник - він не надто офіційний, і не зовсім неформальний. Хоча розмір корпусу досить великий, він виготовлений з титану 2-го класу, що робить годинник надзвичайно легким. Діаметр 42 мм, автоматичний калібр CO082, ціна $3.500.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю