Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Zenith El Primero Striking 10th побував у космосі

Як відомо, в різні часи в космосі побували наручний годинник таких марок, як Breitling, SEIKO, Fortis, . Omega та ін. А сьогодні йтиметься про космічну подорож годинника Zenith El Primero Striking 10th, який знаходився на борту Міжнародної Космічної Станції цілих 159 днів і повернувся на Землю разом з екіпажем 24 травня 2011 року.

 

 

 

Під час польоту годинник знаходився на зап'ясті італійця Паоло Анджело Несполі – італійського інженера та 5-го астронавта Італії. Це був другий космічний політ астронавта, а перший він здійснив 23 жовтня – 7 листопада 2007 року.

 

 

 

Відомою особливістю хронографа El Primero Striking 10th є здатність заміряти періоди часу з точністю до 1/10 секунди. Центральна стрілка хронографа з'єднана безпосередньо з інерційним сегментом і рухається з інтервалом 1/10 секунди. Для того, щоб цей інтервал можна було розрізнити неозброєним оком, інженери компанії Zenith оснастили модель секундною стрілкою, що стрибає, яка здійснює повний оборот за десять секунд і кожне її переміщення відповідає 1/10 секунди, позначеної як одне зі 100 поділів розмітки циферблата.

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю