Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Тонкість понад усе, зустрічаємо новий Audemars Piguet Royal Oak RD #2

Тонкий, тонший і ще тонший - головне гасло SIHH 2018, що проходить. 5 років досліджень і розробок зайняло в інженерів і працівників швейцарської мануфактури Audemars Piguet, щоб створити черговий шедевр. Його створення говорить про те, що немає меж професіоналам годинникової справи, покращений дизайн нового ультратонкого вічного календаря – Royal Oak RD #2 – Royal Oak Perpetual Calendar Ref.   26586PT.OO.1240PT.01 є данину довгої історії продюсування світових колекційних речей.

Royal Oak RD #2, найтонший у світі вічний календар з автопідзаводом, товщиною всього 6,3 мм. При цьому розмірі був спеціально перероблений корпус, звужений на 2 мм від класичного знайомого для нас корпусу Royal Oak Extra Thin Jumbo.

Завдання полягало в тому, щоб перебудувати триповерхову будову механізму Calibre 2121 на один рівень, зробивши його ультратонким, комбінуючи та перебудовуючи функції, щоб підвищити ергономічність, ефективність та надійність. Ця запатентована система оснащена рекордно тонким центральним ротором 2,89 мм, на який можна поглянути крізь прозоре скло.

Така сама ідея була застосована і до корпусу, і до циферблату. Новий платиновий корпус 950 (з діаметром 41 мм та висотою 6,30 мм) був злегка перероблений, щоб забезпечити зайву тонкість. На стороні циферблата ми бачимо, що всі індикатори відображаються лише на 2 рівнях - один рівень для показів вічного календаря, причому жоден з них не перекривається, а другий рівень годин і хвилин. Незважаючи на цю неймовірну тонкість, всі ознаки традиційного вічного календаря є, включаючи фазу місяця на 12 годин і високосний рік на 3 години.

З точки зору дизайну, цей Audemars Piguet Royal Oak RD #2 Perpetual Calendar Ultra-Thin 26586PT не робить сюрпризів, з синім циферблатом, прикрашеним гільйошеним малюнком «Grande Tapisserie» і вбудованим знайомим нам браслетом. Концептуальний годинник з точки зору механіки, але вірний початків модельного дизайну.
Поки що не оголошено ні ціни, ні доступності, тому що на даний момент це концепт годинник. Уточнюйте на watchesmaster.ru
Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю