Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Бред Пітт подарував нареченій Patek Philippe

Мабуть, у кожному куточку світу, де є доступ ЗМІ, вже відомо — Анжеліна Джолі та Бредд Пітт нарешті вирішили узаконити свої стосунки. На честь такої важливої події новонароджений наречений подарував своїй коханій розкішний годинник Patek Philippe Minute Repeater у корпусі з 18К золота з перламутровим циферблатом із золотими цифрами та стрілками.

 
 
 
Справжній твір вартового мистецтва, ця модель створюється на замовлення, тестується особисто членами родини Стерн — власників бренду, а очікування часом триває близько 2 років. Але для такого іменитого замовника власники, напевно, зробили виняток, і знаменитості не довелося стояти в черзі в очікуванні свого замовлення. Як стало відомо, вартість годинника складає кругленьку суму - $390000.
 
 
 
У свою чергу красуня-наречена вирішила подарувати майбутньому чоловікові ще дорожчу «іграшку» - вертоліт вартістю $1,6 мільйона.
 
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю