Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Про власні матеріали Rolex

Вартові швейцарські бренди в сучасному світі випускають не лише власними механізмами, а й матеріали для корпусів і такими досягненнями можуть похвалитися не всі.
Почнемо з найвідомішого бренду Rolex, який випустив сплави Rolesium та Cerachrom.
У багатьох годинниках Rolex застосовується поєднання жовтого, білого золота або золота Everose і стали, відоме як Rolesor, проте тільки в моделях серії Yacht-Master використовується така унікальна комбінація, як Rolesium. Годинний корпус і браслет у версії Rolesium виконані з міцної нержавіючої сталі 904L, а безель годинника виготовляється з платини, яка своєю сріблястою білизною та живим блиском привносить у годинник виразний елемент розкоші.

Новий цільний безель Cerachrom виконаний з особливо міцної кераміки, стійкої до корозії та появи подряпин. Крім того, цей високотехнологічний матеріал не змінює свого кольору під впливом ультрафіолетового випромінювання. Неймовірна довговічність поєднується з чудовою читальністю розмітки, яка нанесена шляхом заповнення поглиблень найтоншим шаром платини із застосуванням технології PVD (Physical Vapor Deposition – конденсація парів металу). Зараз він використовується в багатьох моделях, вперше з'явився на хронографах Daytona, потім на Yacht-Master II і GMT.
   

Інші новини по темі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
13.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin
29.06.2023 Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

Читати далі
Огляд годинника Rolex Day-Date
29.06.2023 Огляд годинника Rolex Day-Date

Oyster Perpetual Day-Date - найпрестижніший і найексклюзивніший годинник у колекції Oyster Perpetual.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю