Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Каннські зірки в Jaeger-LeCoultre.

Увага світової громадськості в ці дні прикута до Блакитного узбережжя, де 16 травня в 65-й раз стартував Каннський фестиваль 2012. Як і в 2011-му, цього року головна номінація Каннського фестивалю може дістатися як прославленим авторам, так і "темним коням" . У програмі форуму у 2012 році – 22 фільми, з яких цього разу майже половина – картини англійською мовою, що для Канн не зовсім характерно і свідчить про золотий час фільмів зі США, Канади, Великобританії та Австралії.
Але, як це водиться, увагу кінокритиків та цікавих привертають не лише фільми, а й виконавці ролей, а, точніше, їхній зовнішній вигляд. Жодна деталь, жодна посмішка, жест чи слів не залишаються непоміченими, що вже тут говорити про вбрання та аксесуари. Як завжди, зірки вибирають прикраси, до яких цілком можна віднести і годинник найвідоміших брендів. Таких, як, наприклад, Jaeger-LeCoultre.



Красуня та обличчя марки Діана Крюгер доповнила своє елегантне вбрання вишуканим годинником 101 Etrier з крихітним циферблатом, та інкрустованим діамантами корпусом із білого золота.


Французька актриса Жюлі Гайє з'явилася в ефектній червоній сукні, доповнивши свій образ годинником Reverso Ultra Thin in pink gold.


101 Joaillerie Feuille — це тонка стрічка із білого золота з білими діамантами, яка приховує великий секрет. Під витонченою кришечкою у вигляді вигнутого листа знаходиться циферблат розміром із голівку шпильки.
Блондинка родом з Канади, молода актриса Сара Гадон предемонструвала свою відданість марці, прикрасивши своє зап'ястя спочатку вишуканою діамантовою моделлю Calibre 101 feuille, а другого дня – вінтажним годинником Duoplan vintage de 1950 у корпусі з жовтого золота.
 
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю