Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Знаменитості носять годинник Cartier

Вже більше десяти років , Cartier пропонує годинник , який є інноваційними і популярними у всьому світі. Цей розкішний годинник відомий своїм красивим дизайном, зберігаючи традиції мануфактури, майстерністю і високою якістю. Тому не дивно , що   годинник Cartier часто можна побачити на зап'ястях багатьох актрис , акторів та спортсменів. Список насправді досить великий і показує, як високо цінується Cartier серед багатих, знаменитих та любителів загалом.



Дуже багато шанувальників цього бренду, але за успішними, впливовими людьми завжди цікаво спостерігати та завжди приваблює їхній вибір. Багато знаменитостей були помічені в спортивному годиннику Cartier протягом багатьох років . Останнім часом красива канадська актриса , AJ Cook , була на руці Cartier Ballon Bleu W69013Z2 (Годинник з білого золота, 18к у розмірі 42 мм, механізм автоматичний, Калібр Cartier 049.) під час зйомок популярного телевізійного CBS серії Criminal Minds , грає як спеціальний наглядовий Jennifer Jareau   агента.
 
  Інші знаменитості , які були помічені в Cartier Ballon Bleu це а мериканська актриса Ліндсей Лохан, американська зірка реаліті-шоу і стиліст Рейчел Зої, південнокорейська актриса Юн Ын Хе , а також британський телебачення і модель Тамара Екклстоун .


Ще одна модель від Cartier , яка користується популярністю серед знаменитостей та видатних діячів політиків є Tank Cartier. Гарний та елегантний Cartier Tank Francaise були помічені на першій леді США Мішель Обамі. Американська актриса Кетрін Хейгл також вибирає   Cartier Tank Francaise , яка знімалася у 2010 році в романтичній комедії   . Бразильська супермодель та актриса Жизель Бундхен , американська актриса Анджеліна Джолі, і покійна принцеса Уельська , Діана, теж носила   годинник Cartier Tank   .

Cartier також популярні серед чоловіків- знаменитостей. Канадський актор і супер красень Райан Рейнольдс був помічений у спортивному Cartier у різних фотосесіях . Португальський футболіст Кріштіану Роналду також був одягнений у Cartier. Колишній президент США Білл Клінтон вибирає Cartier Ballon Blue. А також мериканський актор - Бен Аффлек, був помічений Cartier de Cartier   на прем'єрі Fenway Park.   Навіть німецький діджей Paul Van Dyk також були помічені з годинника цього бренду.  

Cartier завжди був популярним серед знаменитостей. Сучасний та стильний зовнішній вигляд продовжувати залучати людей з його ім'ям.
 
 
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю