Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Годинник найбагатших спортсменів світу

У житті знаменитих спортсменів вираз "час - гроші" - не просто слова. Кожна хвилина у зірок світового спорту може оцінюватися сотнями, тисячами та мільйонами доларів. Для того щоб не втратити жодної секунди, знамениті спортсмени обирають найдорожчий годинник.
 
Вибір Рафаеля Надаля
 
 

Третя ракетка світу Рафаель Надаль протягом кількох років залишається відданим творам знаменитого Рішара Мілля – власника відомої швейцарської компанії Richard Mille. У 2010 році легендарний тенісист став співавтором створення чудової моделі годинника RM 027 Tourbillon, в якому протягом усього сезону Рафаель Надаль виступав на кортах найпрестижніших турнірів.

RM 027 Tourbillon – це один з найлегших механічних годинників у світі, який став частиною великого тенісу, красуючись на зап'ясті Рафаеля Надаля. Ця модель випущена в обмеженій кількості – 50 шт. Вартість годинника, який є фаворитом для Рафаеля Надаля, перевищує $525 тис.

 

Точність від Кріштіану Роналду

 
 

Зірку світового футболу Кріштіану Роналду нерідко можна побачити в рекламі якогось популярного бренду. У 2010 році знаменитий гравець мадридського «Реала» та збірної Португалії став обличчям елітної марки годинника Timeforce.

Годинник цього бренду Кріштіану Роналду використовує і у повсякденному житті. Витончений аксесуар поєднує в собі якість, стиль та точність, а також символізує статус успіху та влади справжнього чоловіка.

 

Шик від Тайгера Вудса

 
 

Відповідаючи власному статусу, найбільш високооплачуваний спортсмен сучасності Тайгер Вудс віддає перевагу престижним моделям годинників марки Rolex. У жовтні 2011 року він взяв участь у рекламній кампанії знаменитого бренду. Сума контракту та терміни співпраці не розголошуються. За останні два роки це найбільша угода Тайгера Вудса з відомим брендом, оскільки після скандалів 2009 року, пов'язаних з його дружиною, низка компаній розірвала з ним договори.

До інцидентів 2009 року Тайгер Вудс на рекламі щороку заробляв понад $90 млн.

 

Новизна Лео Мессі

 

Елітний швейцарський бренд Audemars Piguet привернув увагу одного з найбагатших футболістів світу Лео Мессі не лише своєю любов'ю до традицій та багатим досвідом, а й втіленням їх у незвичайний дизайн, використанням сучасних матеріалів та технологій, своєю сміливістю, новаторством та постійним пошуком незвичайних рішень.

Лео Мессі є шанувальником годинникової компанії Audemars Piguet, а саме колекцій Royal Oak та Royal Oak Offshore.

 

 

 

 
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю