Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Годинник, помічений у спортсменів у період Олімпіади 2012

Останні кілька тижнів, ймовірно, принесли велике задоволення тим, хто спостерігав за атлетами світового класу, які брали участь у різних змаганнях. Тут, звичайно, не обійшлося без наручного годинника такого ж високого рівня.
 
Usain Bolt у годиннику Hublot King Power “Usain Bolt” edition
 
Найпомітнішим годинником на Олімпіаді 2012 став годинник Usain Bolt від компанії Hublot і годинник Йохана Блейка (Yohan Blake) від компанії Richard Mille.
 
 
Йохан Блейк з годинником Richard Mille
 
 
годинник Йохана Блейка
 
Серед інших слід також відзначити зірку баскетболу Дуейна Уейда (Dwyane Wade), на зап'ястя якого також був годинник Hublot.
 
Дуейн Уейд (Dwyane Wade) з годинником Hublot
 
Минулими вихідними ще один атлет потрапив у центр уваги зі своїм годинником – зірка гольфу Рорі Макілрой (Rory McIlroy), на зап'ясті якого був помічений годинник Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chrono, в момент перемоги на чемпіонаті з професійного гольфу PGA Championship у Кіава-Айленд (Kiawah Island) у південній Кароліні.
 
 
Рорі Макілрой (Rory McIlroy) з годинником Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chrono
 
 
 
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю