Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як перевірити годинник Cvstos на справжність

Годинник марки Cvstos відомий інтригуючим дизайном, ідеальною технічною якістю корпусів та безперебійною роботою внутрішніх механізмів. Молодому бренду вдалося виробити власний стиль, що добре запам'ятовується формами, відтінками та динамікою циферблатів.

Бунтарський дух, з яким у 2005 році увірвалися на ринок перший годинник «Кустос», зберігається у всіх наступних моделях. З грецької Cvstos перекладається, як «страж», «охоронець», що дуже підходить за контекстом до годинника – зберігача часу.

Вироби мануфактури часто підробляють, що також є ознакою популярності бренду. Як реальні Cvstos відрізнити від підробки? Спробуємо розібратися.

Традиції Cvstos: за якими ознаками відрізнити оригінал

Годинникову марку Cvstos заснували успішні партнери Сірмакес та Терранова. Примітно, що Сасун Сірмакес є сином одного із співвласників бренду «Френк Мюллер», який завоював світову симпатію неординарністю циферблатів годинника, що випускається.

Творці марки спочатку прагнули виробляти такі наручні хронометри, які ламали б звичні стереотипи, кидали виклик усталеним традиціям і диктували власні правила гри. Все так і вийшло.

Перед тим, як навчитися відрізняти копію Cvstos від оригіналу, необхідно розібратися у відмінних рисах брендової продукції «Кустос». Серед головних досягнень компанії повне переосмислення збірного образу класного хронографа.

Всі моделі «Кустос» мають незвичайну конструкцію, що кардинально відрізняється від класичних «швейцарців». Замість звичних корпусів інженери використовують інноваційну раму, оснащену багаторівневими циферблатами. Це виклик традиціям! Напевно тому перша колекція марки була названа Challenge («виклик»).

  • Як перевірити годинник «Кустос» на справжність? Потрібно ознайомитися з ними ближче. На офіційному сайті компанії перераховані усі брендові колекції мануфактури. Серед культових серій: Challenge R, Evosquare, Complications, QP, Limited Edition, Re-Belle та інші.
  • Серед ексклюзивних лімітованих моделей: Modena Сars Racing, присвячена гонкам, турбійон Yachting Club, натхненний яхтовим спортом та інші. Довіряйте лише офіційній інформації.
  • Не забудьте перевірити справжність годинників Cvstos за їх серійним номером. Цифровий ряд, що вигравірується на корпусі та циферблаті, повинен збігатися з номером у гарантійному талоні. Аналогічний код ідентифікації буде вказано у персональних характеристиках моделі на сайті.
  • Сила бренду – у його новаціях. Інженери компанії використовують ускладнення, які не просто продублювати. Так, наприклад, для покращення роботи ротора був використаний симбіоз паладію та 5 сорти титану. Для внутрішніх та зовнішніх елементів корпусу застосовуються також платина, золото, високолегована сталь, що не завжди готові дотримуватися виробників копій.
  • Відрізнити оригінал Cvstos від фальшивки можна не лише за якістю матеріалів, а й за вагою: звичайна нержавіюча сталь набагато легша за дорогоцінні сплави.
  • Корпуси ювелірних моделей Тwin-Тime Joaillerie з колекції Re Belle декоровані справжніми рубінами, білими та чорними діамантами класичного огранювання та форми багет. В аналогах використовуються фіаніти.
  • Фірмовий стиль марки – два варіанти корпусів: так звані барильця (на прикладі Challenge) та круглий годинник (Challenge-R). Перед покупкою моделі обов'язково порівняйте її форму з оригінальним геометричним рішенням, заглянувши на офіційний сайт.
  • Поверхня оригіналів – виключно з сапфірового скла з антивідблисками (у копіях використовується звичайне або мінеральне скло).
  • Ремінець – з натуральної шкіри алігатора у різних колірних рішеннях (виняток становлять деякі ювелірні та авангардні лінійки, у яких використовуються каучукові браслети). Також марка використовує концепцію симетричного ланкового браслета зі сталі.

Брендові вироби «Кустос» зачаровують своєю мегафункціональністю. Чого вартий хронометр Twin-Time із колекції Challenge. Прилад відображає поточну дату, а також індикацію часу у другому часовому поясі.

Багатофункціональні GT Chrono із цієї ж серії оснащені календарем та індикатором резерву ходу. HM-S має нетиповий дисковий календар і секундний індикатор 3 на 20. У хронографі Flyback-S встановлена опція зворотної години.

Універсальний спосіб перевірки фірмового годинника «Кустос» на справжність – візуальна експертиза якості пакувального боксу, який не повинен мати навіть найменших похибок.

Усередині коробки Ви знайдете конверт із документами у вигляді сертифіката. Один з них, це міжнародна гарантія, з номером годинника, підписом або печаткою дилера, другий інформативний про моделі в цілому.

І пам'ятайте: годинник брендового ручного складання не може коштувати дешево. Хороших покупок!

Інші новини по темі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
14.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin
30.06.2023 Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

Читати далі
Огляд годинника Rolex Day-Date
30.06.2023 Огляд годинника Rolex Day-Date

Oyster Perpetual Day-Date - найпрестижніший і найексклюзивніший годинник у колекції Oyster Perpetual.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю