Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як перевірити годинник Harry Winston на справжність

Американський бренд Harry Winston відомий тим, що виготовляє преміальні наручні хронометри та ексклюзивні ювелірні вироби з 1932 року. Зв'язок із коштовностями не випадковий, адже засновник мануфактури – Гаррі Вінстон – був передусім талановитим гемологом та геніальним ювеліром.

На початку 40-х років марка представила унікальну методику кріплення дорогоцінного каміння різних варіантів огранювання на металевій основі – технологію Cluster.

Відповідно, відрізнити копію від оригіналу у випадку з таким годинником, як Harry Winston, неважко за якістю використаних матеріалів і способом кріплення самородків до зовнішніх поверхонь корпусу.

Увага – до матеріалів

У годинниках «Гаррі Вінстон» використовуються платина, золото та натуральні діаманти, тоді як у підроблених версіях – нержавіюча сталь з позолотою та майстерно відточені фіаніти. Наприклад, для культової ювелірної колекції «Ультімейт Тім Піс», що вийшла 1989 року, така комбінація фактур є неприпустимою.

Годинник завоював найвищу оцінку експертного журі і став омріяним придбанням не лише для колекціонерів предметів ювелірного мистецтва, а й для представниць прекрасної статі. Найкращі друзі дівчат – звичайно ж, діаманти.

Для інкрустації годинника «Голден Аврора» із знаменитої колекції «Авеню» використовувалися рідкісні золотисті алмази – це було вперше в історії декору ювелірних хронометрів. Лінійка «Джевелс Зет Тел Тайм» інкрустована виключно білим камінням, що робить дизайн годинника більш холодним і граціозним.

Колекція «Проджект З», що побачила світ у 2004 році, цікава тим, що корпуси її годинників виготовлені з zalium'у – високотехнологічного сплаву на основі цирконію та алюмінію. Для реплік використовується звичайна нержавіюча сталь.

Як відрізнити оригінальні моделі Harry Winston від фейку? За ціною. Середній чек для бренду складає суму в еквіваленті від 30 до 45 тис. доларів. Моделі з турбійоном, випущені лімітованим тиражем (не більше 20 екземплярів) можуть коштувати до $700 тис. Вартість – один із головних факторів виявлення підробки.

Технічні нюанси

Якщо ви не знаєте, як швидко перевірити годинник «Гаррі Уїнстон» на справжність – придивіться до циферблату: справжні моделі швейцарського ручного складання будуть відзначені логотипом HW, назвою бренду, а також написом про походження годинника (Swiss Made). Дволітерний логотип дублюється на бічній головці підзаводу, застібці ремінця, виконаного з натуральної шкіри крокодила, та тильній кришці корпусу.

На задній частині годинника Harry Winston ви знайдете також серійний номер, за яким можна перевірити справжність виробу. Числовий код обов'язково прописують у пластиковій картці - міжнародній гарантії бренду та відображають індивідуальну інформацію про годинник, де і коли вони були придбані.

Відрізнити підробку таких годинників, як Гаррі Вінстон, можна за оцінкою їх комплектації та функцій. Для цього необхідно точно знати назву кожної колекції та її технічні відмінності.

  • В ексклюзивній моделі «Бі-Ретроград Перпетуал Календар» є одразу дві «стрілки, що йдуть назад» – секундна і календарна.
  • «Опус» – мабуть, найскладніші (технічно) вироби. У колекції представлений незвичайний годинник у золотих корпусах білого кольору круглої та прямокутної форми. Характерна риса: зміщені циферблати з асиметрично розташованою лінійною індикацією.
  • "Опус1" включають одночасно три серйозні ускладнення: турбійон, резонуючий хронометр, запас ходу на 140 годин.
  • Лінійка «Океан» цікава тим, що охоплює дайверські хронометри, турбійони, годинник з подвійним часом, ретроградними індикаторами, місячним календарем і GSM. Водонепроникність складає 200 метрів. У репліках допускається лише «антибризг».

Круглий корпус оригінальних Ocean виконаний з заліума, безель, що прокручується - з рожевого або білого золота. У трьох циферблатах, що відрізняються, продемонстровані три несхожі один на одного технології декору поверхні: народження, круговий орнамент і «женевські хвилі».

Інші новини по темі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
14.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin
30.06.2023 Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

Читати далі
Огляд годинника Rolex Day-Date
30.06.2023 Огляд годинника Rolex Day-Date

Oyster Perpetual Day-Date - найпрестижніший і найексклюзивніший годинник у колекції Oyster Perpetual.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю