Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як вибрати годинник для бізнес-леді?

Жіноча ділова мода не завжди дотримується загальноприйнятих канонів та правил. Це відноситься і до носіння наручного годинника, вибираючи який, жінка рідко віддає перевагу консервативній класиці. Сьогодні, коли контролювати час можна за допомогою мобільних девайсів, годинник більшою мірою відіграє роль іміджевого аксесуара, що допомагає продемонструвати оточуючим свій статус, рівень доходу, витончений смак та стиль. Годинник для бізнес-леді – елегантне доповнення до одягу, що підкреслює імідж ділової жінки, яка знає ціну часу. Ідеальним варіантом для бізнесвумен є швейцарський годинник, який по праву вважається одним з кращих і найпрестижніших у світі.

Який годинник для ділової жінки пропонують швейцарські бренди

Наручний годинник з маркуванням Swiss Made – дорогий та престижний аксесуар, який можуть придбати лише люди з високим рівнем доходів. Швейцарський годинник відрізняється неперевершеною точністю механізмів, високою якістю складання, функціональністю та розкішним, стильним дизайном.

 

Годинникові мануфактури із Швейцарії пропонують діловим жінкам широкий вибір різних моделей, що випускаються, як правило, обмеженими серіями. Жінка-керівник або власник компанії може вибрати для себе механічний або кварцовий годинник:

  • у золотому, платиновому, сталевому, титановому, танталовому, паладієвому корпусі, а також виготовленому з інших матеріалів;
  • круглої, овальної, прямокутної чи складної форми;
  • інкрустовані діамантами або з більш консервативним дизайном;
  • з дво- та тристрілковим циферблатом або креативні моделі з ретроградною індикацією часу;
  • з гільошованим циферблатом та класичною цифровою розміткою або без неї, з модними зображеннями, нанесеними емаллю з використанням різних технік, золотом та дорогоцінним камінням.

Жіночий годинник є практично в кожній колекції будь-якого бренду, а деякі марки випускають спеціальні серії годинників для жінок (Breguet Reine de Naples, Baume & Mercier Hampton Women та інші).

 

Як вибрати годинник для бізнес-леді

При виборі наручного годинника для ділової жінки, потрібно дотримуватися деяких рекомендацій:

  • підбирайте модель, що відповідає кольоровій гамі одягу – бажано, щоб корпус годинника підходив до тональності інших аксесуарів або прикрас;
  • набуваючи ділового годинника для повсякденного носіння, віддавайте перевагу моделям зі строгим, лаконічним дизайном. Представницькі та дизайнерські моделі підійдуть для урочистих заходів або вечірок із вільним дрес-кодом;
  • вибираючи хронометр, інкрустований діамантами, звертайте увагу на те, щоб декор виглядав ненав'язливо та елегантно;
  • вибирайте годинник зі спокійним, непомітним, нейтральним кольором циферблату та ремінця.

Купуйте тільки оригінальний годинник для бізнес-леді зі справжнім швейцарським механізмом, справжність якого підтверджується маркуванням Swiss Made на циферблаті. Ви можете купити їх онлайн з доставкою додому, не побоюючись підробки, на сайті компанії Watches Master.

Інші новини по темі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
14.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin
30.06.2023 Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

Читати далі
Огляд годинника Rolex Day-Date
30.06.2023 Огляд годинника Rolex Day-Date

Oyster Perpetual Day-Date - найпрестижніший і найексклюзивніший годинник у колекції Oyster Perpetual.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю