Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як вибрати діловий годинник для чоловіків?

Успішного чоловіка, а тим більше бізнесмена неможливо уявити без наручного годинника - такий аксесуар не тільки доповнює стиль і образ ділової людини, але і багато може розповісти про нього, його переваги, характер і ділові якості. Людина, яка має годинник на зап'ястя, швидше за все, цінує час і вміє їм розпоряджатися. Він відрізняється точністю, пунктуальністю та вмінням планувати свої справи, що є важливими якостями для бізнесмена. Діловий годинник для чоловіків повинен відповідати статусу власника, його професії та способу життя, бути одночасно ефектними та лаконічними. Найкраще для чоловіка, який займається бізнесом, підійдуть швейцарські хронометри, які підкреслять його статус та імідж упевненої в собі та успішної людини.

Годинник для ділового чоловіка швейцарських брендів

Швейцарський годинник є престижним аксесуаром і користується попитом у заможних людей, які воліють носити дорогі речі преміальної якості. Годинник збирає вручну з використанням оригінальних механізмів, часто оснащених, крім вказівки часу та дати, додатковими функціями:

  • вічним календарем з покажчиком місяця та дня тижня, що враховує цикли високосного року;
  • індикацією другого часового поясу;
  • хвилинним репетиром;
  • покажчиком місячних фаз;
  • хронографом та іншими опціями.

Широке розмаїття брендів і моделей швейцарських наручних годинників різних цінових категорій та рівня престижності дозволяє чоловікові-бізнесмену підібрати аксесуар, що відповідає його статусу, стилю одягу та естетичному смаку. Ви можете вибрати стильний швейцарський годинник:

  • механічні з ручним заводом або автопідзаводом, а також оснащені точним кварцовим механізмом;
  • у круглому, квадратному, прямокутному, восьмигранному корпусі або іншій складній формі;
  • із золотим, платиновим або сталевим корпусом з якісного нержавіючого сплаву, а також виготовленого з нетрадиційного для брендового годинника класу «люкс» матеріалів, таких як титан, паладій, осмій, кераміка, карбон, кевлар, каучук та інших;
  • з браслетом або ремінцем з натуральної шкіри (крокодилової, телячої) або каучуку.

Швейцарський годинник – статусний аксесуар, в якому органічно поєднуються стильний дизайн та висока точність механізму. Моделі деяких брендів, наприклад Breitling мають сертифікат хронометра.

Як вибрати діловий годинник для бізнесмена

При виборі годинника для ділового чоловіка, потрібно враховувати такі важливі критерії:

  • відповідність займаному становищу в бізнесі - власник великого підприємства або топ-менеджер може дозволити собі дорогий, навіть розкішний годинник не дуже яскравого дизайну від найпрестижніших швейцарських брендів (Patek Philippe, Breguet, Blancpain, Rolex або Vacheron Constantin), а керівники середньої ланки повинні вибирати марки та моделі простіше, з нижчого цінового сегмента;
  • стиль та дизайн – найбільше діловому стилю відповідають класичні моделі з мінімалістичним дизайном, без зайвих елементів декору та функціонального навантаження, наприклад годинник Zenith Elite, Chopard Classic, Blancpain Villeret та інших серій відомих брендів;
  • матеріал виготовлення – він повинен підходити кольором до інших аксесуарів. Якщо ви носите золоте кільце – вибирайте годинник у золотому корпусі, а ремінець, що відповідає кольору ременя на штанах;
  • колір циферблату – ділові годинники для чоловіків не повинні мати яскравих кольорів, якщо ваша робота не пов'язана з творчістю і креативом.

Крім того, годинник для бізнесмена слід підбирати залежно від обставин. А для цього потрібно мати кілька годин різного стилю та декору:

  • стримані та лаконічні класичні моделі без яскравих акцентів підійдуть для повсякденного носіння;
  • годинник преміального сегмента із золота або платини, помірно декорований коштовним камінням, можна одягнути для зустрічі з бізнес-партнером;
  • більш розкішний та яскравий хронометр буде доречним на урочистому заході;
  • спортивні моделі хороші для відпочинку та занять спортом у вільний час – ви можете вибрати моделі для дайвінгу у водонепроникному корпусі або годинник із хронографом та тахіметричною шкалою, якщо захоплюєтеся перегонами.

Для бізнесмена має велике значення враження, яке він справляє на оточуючих. У його образі не повинно бути дрібниць, і вже тим більше діловий годинник для чоловіків повинен бути тільки оригінальним. Про справжність хронометра свідчить маркування Swiss Made на циферблаті, що підтверджує, що він виготовлений та протестований у Швейцарії та в ньому встановлено швейцарський механізм. Своєрідним знаком якості швейцарського годинника є Женевське тавро.

Придбати оригінальний швейцарський годинник для бізнесмена у фірмовій коробці, з документами та гарантією бренду можна на офіційному сайті нашої компанії.

Інші новини по темі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
14.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin
30.06.2023 Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

Читати далі
Огляд годинника Rolex Day-Date
30.06.2023 Огляд годинника Rolex Day-Date

Oyster Perpetual Day-Date - найпрестижніший і найексклюзивніший годинник у колекції Oyster Perpetual.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю