Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

«Людина-ракета» літає над Ріо-де-Жанейро

Ів Россі - уславлена «людина-ракета», відома під псевдонімом Jetman, офіційна особа годинникової компанії Breitling на початку травня 2012 року здійснила казковий політ над столицею Бразилії - Ріо-де-Жанейро.

 
 
 
Ів Россі – єдина у світі людина, яка виконує свої польоти на жорсткому моно-крилу з монтованими в нього чотирма реактивними двигунами. Відважна «людина-ракета» вистрибнула з вертольота, що летить, прямо над поверхнею озера Родріго де Фрейтас і, додавши швидкість, полетів у напрямку відомого пагорба Корковадо, на якому стоїть статуя Христа. Покружлявши над пагорбом, "людина-ракета" полетіла на південь бразильської столиці, де привернула увагу відпочиваючих на пляжах Іпанема та Копакабана, потім "розправила" крила над знаменитою горою Цукрова Голова. Потім із відкритим парашутом Ів Россі благополучно приземлився на пляжі, розташованому перед готелем Palace Copacabana.
 
 
 
Тривалість польоту Іва Россі становила 11 хвилин 35 секунд на середній висоті 1200 метрів над рівнем моря. Ів Россі, капітан швейцарських міжнародних авіаліній (Swiss International Air Lines) і колишній льотчик-винищувач, запевнив усіх присутніх, що було вжито всіх заходів безпеки, і він радий повідомити про відкриття нового сезону польотів.
Моно-крило Jetwing, на якому летить Ів Россі, виконане з вуглецевого кевлару та забезпечене чотирма реактивними двигунами, кожен з яких має 22 кг тяги. Двигуни забезпечують швидкість від 200 до 300 км/год. Швидкість контролюється за допомогою простого джойстика газу, а щоб змінити траєкторію польоту і його висоту, колишньому льотчику необхідно покладатися на свої ноги, плечі і тіло.
 
 
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю