Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Про механізм Calibre Octa 1300.3 з оптимізованим підзаводом

Франсуа Поль Журн, який завжди дуже уважно ставиться до зауважень про свою продукцію, якось зауважив: “Я звернув увагу, що годинник одного з моїх друзів ніколи не заводився повністю через те, що він постійно працював на комп'ютері, та рухів його правої руки було недостатньо для підзаводу механізму.
Саме це спостереження спонукало майстра створити новий калібр Octa (1300.3), здатний використовувати найменші рухи руки автоматичного заводу годинникового механізму.

Завдяки своєму незаперечному таланту майстер зміг всебічно розглянути проблему і знайти незвичайне рішення, створивши ротор (з 22 каратного золота), що рухається тільки в одному напрямку завдяки особливій системі кулькових підшипників. Керамічні кульки забезпечують обертання тільки в один бік, блокуючи можливість повернутися назад. Таким чином, кожен, навіть найменший рух може
бути максимально ефективно використано для заводу механізму годинника.

Новий калібр зберіг усі характеристики класичного Octa: запас ходу в п'ять днів, (120 годин) та баланс із змінною інерційністю для досягнення максимальних показників стабільності, характерних для всіх годинників Octa. Годинник з колекції Octa підходить до всіх стилів життя - від екстремальних до спокійних!
Технічні характеристики Калібру 1300.3 із золота 750 проби
Однонаправлений автоматичний підзавод
розміри:
- загальний діаметр 30.80 мм
- Посадковий діаметр 30.40 мм
- Висота 5.70 мм
- Висота осі заводної головки 3.00 мм
- діаметр різьблення штока S0.90 мм
Баланс із 4 інерційними грузиками
Плоска спіраль Anachron гарячого кування
Рухомий тримач колодочки
Без градусника
Система кріплення спіралі за допомогою лазера Nivatronic
Штифтова GE колодочка
Частота: 21,600 напівколивань/год, 3 Гц
Інерція: 10.10 мг*см2
Кут підйому: 52°
Амплітуда: 0 год на площині: > 300°
24 години на площині: > 280°
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю