Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Колекція ювелірних виробів Chopard.

Колекції Chopard можна порівняти із виробами Високої моди. Вони запрошують поринути у світ, у якому панує талант майстрів та уява арт-директора компанії – Кароліни Шойфеле. У руках ювелірів, огранювачів, закріплювачів і фахівців з нанесення родиевого покриття фантазія Кароліни Шойфеле набуває форми. Дорогоцінні камені перетворюються на витвори мистецтва, щоб зробити прекрасну підлогу ще чарівнішою.
Ми пропонуємо відкрити для себе ексклюзивний світ бренду Chopard та ознайомитися з не лише з годинником, а й з ювелірними прикрасами різних колекцій.
Основною колекцією бренду, звичайно ж є Happy Diamonds, її почерк полягає в плаваючих діамантах.
У 1976 році талановитий дизайнер Chopard Рональд Куровскі був вражений сяйвом незакріплених діамантів. Саме тоді в його голові зародилася ідея годинника, в якому діаманти могли б рухатися абсолютно вільно. Втіленням ідеї стала інноваційна розробка Happy Diamonds, що надавала діамантам повну свободу руху завдяки вставленому між двома сапфіровим склом. Ця ідея втілена не тільки в годиннику, але і в прикрасах.

Жіноча та смілива колекція IMPERIALE знайомить нас із повним енергії ліловим кольором аметиста у благородному оточенні золота та діамантів. Всі кільця та сережки прикрашені дорогоцінним камінням, огранювання яких свідчить про увагу до деталей та тонкого смаку. Їх витончений візерунок та гармонійна форма навіяні малюнком стародавніх вишивок.


Сучасна та незмінно актуальна жіноча колекція Chopardissimo, прикрашена каліграфічним логотипом Chopard – ці прикраси стануть ідеальними на кожен день.

Колекція Ice Cube відрізняється унікальним геометричним дизайном та стриманим стилем. Сучасна елегантність у поєднанні із позачасовою привабливістю.


Колекція LA STRADA стає ще більш розкішною, занурюючи нас у світ справжніх почуттів.
Джерелом створення для якої послужив однойменний фільм італійського кінорежисера Федеріко Фелліні у 1950-х роках.




Інші новини по темі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
13.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin
29.06.2023 Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

Читати далі
Огляд годинника Rolex Day-Date
29.06.2023 Огляд годинника Rolex Day-Date

Oyster Perpetual Day-Date - найпрестижніший і найексклюзивніший годинник у колекції Oyster Perpetual.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю