Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Команда Corum Energy на Newport Regatta

Команда Corum Energy братиме участь у Newport Regatta, яка відбудеться з 13 по 15 липня. Підтримка вартового партнера цього року дає можливість усім охочим бути в курсі подій, а також спостерігати за змаганнями щодня.
За етапами підготовки до регати можна стежити за допомогою відеороликів на офіційному сайті Corum. Цей сайт дозволить також стежити за змаганнями.
Команда Corum змагатиметься у швидкості, вимірюючи час за моделями компанії, які відповідають духу підкорювачів морів – Admiral's Cup Seafender 48 Tides.


Admiral's Cup Seafender 48 Tides


Special Edition Trophеe Jules Verne - Maxi Banque Populaire V

Новинки, розроблені маркою Corum, представлені у двох варіантах – у корпусах із титану з водонепроникністю 300 метрів, а також у корпусі із золота з водонепроникністю 30 метрів.
Для тих, хто захоплюється морем, випущено модель Admiral's Cup Seafender 48 Chrono Centro у корпусі з титану діаметром 48 мм.
На честь співпраці компанії з командою Maxi Banque Populaire V та її участі у Trophеe Jules Verne 2012 була випущена також версія Special Edition Trophеe Jules Verne – Maxi Banque Populaire V. Логотипи команди та змагань, а також маршрут Trophеe Jules Verne 2012 вигравіруваний на задній .
Новинка зібрана на механізмі CO960 із 42-годинним запасом ходу, сертифікованим COSC.


Команда Corum Energy на Newport Regatta






Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю