Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Краса у простоті від Laurent Ferrier Galet Classic Tourbillon

Перш ніж ми почнемо практичний огляд швейцарського годинника Laurent Ferrier Galet Classic Tourbillon, ми хотіли б спочатку викласти кілька слів про бренд. Laurent Ferrier пройшов довгий шлях, перш ніж заснувати власну справу, довгі роки він пропрацював у стінах мануфактури Patek Phillipe, де збудував хорошу кар'єру та отримав посаду технічного директора.

Заснувавши в 2008 році, власну компанію Laurent Ferrier, вже через 2 роки його годинник Galet Classic виграв приз Best Mens Watch на Гран-прі в Женеві 2010. Міжнародне журі, визнані експерти, журналісти та колекціонери були захоплені інноваційною концепцією фірмового механізму з турбійоном спіраллю, пов'язаними класичним дизайном. До речі, цей турбійон можна розглянути тільки на задній кришці крізь сапфірове скло. Створення такого годинника говорить про те, що власнику не треба нічого доводити, у нього годинник за 200000 Євро на зап'ястя і з першого погляду про це не скажеш, але колекціонери та люди, що люблять високе годинне мистецтво, відразу ж це оцінять.

Натхненний кишеньковим годинником 19-го століття дизайн має чистий, дуже класичний вигляд з циферблатом зі слонової кістки та римськими цифрами. Створення циферблату виконується шляхом вирізування пластини, круглої форми із золота або міді. Після нанесення на нього порошку емалі її обпікають у печі при температурі від 800 до 1200 °C. Коли виконується емальування, для обробки друкування римських цифр вибираються лише бездоганні циферблати. У пізнішому процесі секундний циферблат секунд акуратно вирізується майстром, стежачи за тим, щоб не обрізати емаль, щоб додати глибину лічильника. Коричневий ремінець з алігатора дуже личить годинникам Laurent Ferrier Galet Classic Tourbillon ( LCF001.R5.E09) , що дає дуже хороший контраст з корпусом з рожевого золота. Внутрішня сторона ремінця має облицювання алькантар для додаткового комфорту.

Внутрішнє переміщення в корпус і сам механізм турбійону розробляються, збираються та повністю коригуються виключно у майстернях Laurent Ferrier. Механізм годинника Galet Classic Tourbillon відрізняється унікальною подвійною пружиною. У той час як турбійон компенсує вплив сили тяжіння на балансове колесо та спуск, подвійна пружина нейтралізує поперечне усунення осі балансу. В результаті досягається найкраща точність механізму із ручним заводом. Всі деталі калібрів LF619.01 Laurent Ferrier Galet Classic Tourbillon виконані вручну, щоб переконатися, що вони всі бездоганні.

Детальніше про моделі колекції Galet Classic, ціни на годинник і терміни доставки можна дізнатися у нас на сайті watchesmaster.ru , зробивши запит на годинник.
Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю