Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Розкішний годинник та прикраси на 90-й церемонії нагородження кінопремії "Оскар" 2018

5 Березня 2018 року відбулася щорічна, цього разу, 90-та церемонія нагородження кінопремії "Оскар" 2018 року.
Оголошення переможців премії "Оскар-2018" відбулося у театрі "Долбі" у Лос-Анджелесі (США). Дата проведення церемонії цього року була перенесена з лютого на березень через збіг із зимовими Олімпійськими іграми в Пхенчхані.

Ми не розповідатимемо хто отримали статуетки, ми розповімо розкішним годинникам та прикрасам, побаченим на червоній доріжці та на сцені театру.
Tom Holland - британський актор і танцюрист, який набув широкої популярності, виконавши роль Людини-павука, вибрав для виходу у світ ультратонку модель Piaget Altiplano Skeleton G0A37132 .

Один із найтонших скелетонів у світі з автоматичним підзаводом (5,34 мм), у яких втілився безцінний досвід, накопичений швейцарською мануфактурою Piaget з 1874 року, відрізняються ультрасучасними лініями, співзвучними духу часу.

Daniel Kaluuya - англійський актор і сценарист, який знявся у фільмі "Геть", а також був номінований на Кращий актор, зробив свій вибір на користь IWC Ingenieur Chronograph IW380803

Оновлений варіант хронографа виконаний у рожевому золоті. Сірий променистий циферблат прикрашений тахометричною шкалою. Масивний 42.3-міліметровий золотий корпус чудово поєднується зі шкіряним ремінцем. Роздрібна ціна $18200, про знижку та доставку можна, зробивши запит на сайті watchesmaster.ru

Річард Дженкінс - номінант на кращого актора другого плану у фільмі "Форма води", вибрав IWC Portofino Hand-Wound Eight Days IW510106

Елегантна синя класика з 8-денним запасом ходу, роздрібна ціна $9900.

Harry Winston був просто зіркою на Оскарі. Ніколь Кідман, актриса та провідна премії, носила більше 84 карат діамантів Harry Winston, у тому числі сережки Cluster Diamond Chandelier вагою 23,52 карата, діамант Secret Cluster та платиновий браслет вагою 37,62 карат із тюльпанів.

Сальма Хайєк зупинила свій вибір на сережках Mrs. Winston by Harry Winston, Cascading Diamonds Earrings більше $ 4,2 млн, включаючи діамантові сережки з платини та вагою 27,5 карата та овальне діамантове кільце вагою 11,66 карата.


Хелен Міррен також носила Harry Warston Sapphire вартістю 3,8 мільйона доларів і ювелірні вироби з діамантами, у тому числі вражаючий сапфір з діамантами та діамантове намисто вагою 115,27 карата, встановлене в платині. Сапфірові та діамантові сережки, які вона важила ще 25,22 карати.

Декілька зірок носили італійський ювелірний бренд Bulgari. Ліндсі Вонн вирушила на доріжку з вінтажним намистом із платини, золота, рубінів та діамантів (близько 1969 року). Вона також обрала підвісні сережки італійського ювеліра з рубінами та діамантами (1955 року).

Зірка Wonder Woman Gal Gadot схудла спеціально для сукні Givenchy, але її зовнішній вигляд значно посилили намисто Tiffany & Co. Діамант, який отримав назву «блакитний лід», оточений 17 аквамаринами загальною вагою близько 61 карата плюс більше тисячі діамантів.

Армі Хаммер «Спадщина Святого Духа» почувається закоханим на Оскар 2018 року у своєму хронографі Montblanc Heritage Spirit Pulsograph 111626 . Унікальний золотий однокнопковий секундомір не змусить бути байдужим, роздрібна ціна $34500.

Анімаційний короткометражний фільм «Dear Basketball» («Дорогий Баскетбол») про життя та кар'єру колишньої зірки «Лейкерс» Кобе Брайанта отримав «Оскар». Сам баскетболіст звірках одразу о другій годині, одні були IWC Da Vinci Chronograph Edition Laureus Sport for Good Foundation

Спеціальний випуск, уже одинадцятий за рахунком, який був включений до серії Da Vinci Chronograph Edition "Laureus Sport for Good Foundation" У синьому кольорі, які є кольором надії для дітей із неблагополучних сімей. Елегантний хронограф з 42-міліметровим діаметром сталевого корпусу та висотою 14.5 мм. Обмежується тиражем лише 1500 штук. Роздрібна ціна $12700.

Найкращий актор другого плану 2018 року, який отримав статуетку, Сем Рокуелл "Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі" зупинив вибір на вітажному Rolex GMT Master II Ref 16710

Сталевий Rolex зараз має сучасну зелену стрілку другого часу, це модель Rolex GMT Master II Steel 116710LN , а вінтажна червоного кольору.

Номінант на кращого актора Тімоті Шаламе - "Клич мене своїм ім'ям" вибрав модель Jaeger LeCoultre
Reverso Tribute Duoface 3902420
у рожевому золоті. Унікальність моделі в її поворотному корпусі, що має 2 циферблати. Вартість $19100, про знижку можна дізнатися на сайті watchesmaster.ru


Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю