Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Найочікуваніша новинка люксового ринку буде представлена на Міжнародній спеціалізованій виставі

24 – 27 жовтня у МВЦ «Крокус Експо» відбудеться II міжнародна виставка Moscow Watch Expo – центральна подія на російському годинниковому ринку та найкращий іміджевий майданчик для презентації годинників та брендових аксесуарів.

Тут відвідувачі познайомляться з найцікавішими моделями годинників та прикрас, одними з перших побачать новинки, вперше показані на найбільших світових виставках у Базелі та Женеві. Спектр представлених виробів буде надзвичайно широкий – від ексклюзивних моделей до fashion-годин та продукції демократичних марок.

Центром експозиції стане галерея унікальних моделей. Тут відвідувачі зможуть побачити моделі годинників, створені найвідомішими незалежними майстрами і заслужили світову славу. Більшість цих годинників не представлена в нашій країні, і щоб вперше показати їх російській публіці, до Москви приїдуть самі майстри-годинники. Можливість поспілкуватися з цими чудовими людьми напевно привабить любителів ексклюзивних годинників.

Moscow Watch Expo традиційно пропонує широку паралельну програму ділових та навчальних заходів, адресовану фахівцям усіх напрямків годинної індустрії. Конференції та семінари, що відбуваються в рамках виставки, дають фахівцям рідкісну можливість професійного навчання, а також висвітлюють усі ключові аспекти розвитку годинного ринку. Особливу привабливість ділових та навчальних заходів на Moscow Watch Expo створює те, що слухачі отримують інформацію від фахівців, керівників найбільших компаній, що практикують.

Найочікуванішу новинку люксового ринку, смартфон Ulysse Nardin Chairman, на виставці представить ексклюзивний імпортер цього продукту до Росії компанія «Люкс Холдинг», один із лідерів російського ринку товарів розкоші.

Презентований телефон має вбудований механізм, здатний заряджати батарею від рухів руки власника, подібно годинникам з автопідзаводом. Він був уперше показаний публіці на виставці у Базелі ще у 2009 році, проте реальне виробництво високотехнологічної новинки розпочалося лише цього року.

 

Відвідувачі Moscow Watch Expo мають шанс стати першими власниками найцікавішого продукту. Серед інших експонатів «Люкс Холдингу» - ювелірні прикраси провідних світових брендів Damiani, Schoeffel, Grissoni та шафи Buben&Zorweg – унікальні предмети інтер'єру в стилі hi-tech.

Зрозуміло, стенд «Люкс Холдингу» не обійдеться і без елітного годинника.

 

Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю