Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Наручний годинник - основа вашого іміджу

У сучасному швидкоплинному темпі життя «міських джунглів», світі комп'ютерів та інформаційних технологій найдорожчим для людей залишається час, що вимірюється по наручному годиннику. Наручний годинник з часом стає невід'ємною частиною зап'ястя і надійним супутником свого власника, а також показником стилю та основних життєвих орієнтацій, так само це єдиний атрибут, що не дозволяє забути найдорожчий час. Дивовижний сучасний світ високого вартового мистецтва вражає своїми різноманітними виробами. Наручний годинник є незмінним джерелом натхнення для багатьох поколінь майстрів. Маючи у своєму розпорядженні простір всього кілька квадратних сантиметрів, годинники не втомлюються дивувати своїми варіаціями на цю тему. За свою двохсотрічну історію наручний годинник сильно еволюціонував, звичайні годинникові механізми перетворилися на складні хронометри, що володіють неймовірними функціями. Сучасні вимірювачі часу - це технічні вироби, під час створення яких, зазвичай, застосовуються новітні досягнення науки. Усього за півстоліття ці наручні пристрої доповнились безліччю найскладніших і найнеймовірніших функцій, видозмінившись навіть у кварцові та електронні. І незважаючи на те, що їхні позиції як власне вимірювачів часу були сильно потіснені мобільними телефонами, годинникам , як і раніше, відводиться велика роль, як речі статусної, що показує соціальне становище власника.

 

Наручний годинник - незмінний атрибут успішної людини, яка ідентифікує їх носія з певним становищем у суспільстві, що досягла їм життєвого ступеня. У такий час створюється первісне враження про людину, саме тому брендові годинникові механізми були і завжди будуть статусним аксесуаром. Ці дивовижні наручні механізми з точним биттям серця бувають настільки ексклюзивні, що нерідко стають предметом колекціонування.

Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю