Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новинка від Richard Mille: Jean Todt

Швейцарська годинникова марка Richard Mille анонсує випуск нового годинника Tourbillon RM 58-01 World Timer Jean Todt Limited Edition, випущеного на честь Jean Todt, президента Міжнародної автомобільної федерації (Fédération Internationale de l'Automobile, FIA).
На цей раз майстри марки Richard Mille вибрали інший дизайн для своєї новинки. У неї, порівняно з попереднім годинником, круглий корпус діаметром 50 мм і товщиною 15,35 мм з титану та 18-каратного рожевого золота. Водонепроникність сягає 30 метрів. Корпус складається із 200 деталей, які скріплені 20 гвинтами.
Багаторівневий складний циферблат оснащений годинниковими мітками у вигляді люмінесцентних точок, годинниковою та хвилинною стрілками, покритими люмінесцентною речовиною білого кольору. На скелетонованому циферблаті біля мітки 9 розміщена кругла апертура з секундною стрілкою на каретці турбійону, а в положенні «2 години» - секторна шкала запасу ходу. Крім індикації годин, хвилин і секунд, новинка Tourbillon RM 58-01 World Timer Jean Todt Limited Edition оснащена також функцією світового часу, індикація якого проводиться завдяки безелю, що обертається, з назвами 24-х міст світу, що відповідають 24-м часовим поясам. Перехід від одного часового пояса до іншого здійснюється поворотом безелю, а місцевий час встановиться автоматично. На фланці вигравіровано 24-годинну шкалу з чорно-білими назвами для індикації дня/ночі.

 
 
Годинник на честь Jean Todt Tourbillon RM 58-01 World Timer Jean Todt Limited Edition від Richard Mille
 
 
задня сторона годинника Tourbillon RM 58-01 World Timer Jean Todt Limited Edition
 
Закриває циферблат сапфірове скло з покриттям антивідблиску. На задній кришці моделі встановлено сапфірове скло, що дозволяє спостерігати за роботою мануфактурного механізму 58-01 з ручним заводом, двома заводними барабанами, 10-денним запасом ходу і частотою 21 600 напівколивань на годину. Калібр зібраний на 41 камені, оснащений функціями годин, хвилин, секунд, запасом ходу.
Новинка поставляється на каучуковому ремінці чорного кольору. Годинник випущений обмеженим тиражем – 35 екземплярів.
Частина доходу від продажу моделі Tourbillon RM 58-01 World Timer Jean Todt Limited Edition від Richard Mille буде перерахована до благодійних фондів, співзасновником яких є Jean Todt – Всесвітньої організації з безпеки дорожнього руху та Інституту головного та спинного мозку.
 
 
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю