Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Відкриття нового бутіка в Досі

Компанія Zenith організувала урочисте відкриття свого нового бутіка в Досі - місто на узбережжі Перської затоки , столиця арабського емірату   Катар, на якому були присутні Жан-Фредерік Дюфур, генеральний директор Zenith , і Набіл А. Р. Абу Ісса, генеральний директор Blue Salon - групи, що дозволила численним брендам категорії люкс вийти на ринок Катару.

Бутік Zenith розташувався в новітньому торговому центрі Дохи Gate   Mall , де представлені найпрестижніші світові бренди категорії люкс. Приурочений до відкриття бутіка, цей урочистий захід також дозволив гостям здійснити подорож у чудовий світ Zenith . Атмосфера нового магазину, в якому все пронизане духом елегантності, властивим бренду, якнайкраще сприяла цьому. Бутік в Досі - останній з бутиків марки, створених згідно з новою дизайнерською концепцією і вже відкрили свої двері в Гонконгу, Женеві, Ухані та Шанхаї.

 

«Відкриття бутіка є радісною подією для всіх присутніх тут. Ми маємо намір і надалі служити вартовому мистецтву та його відданим поціновувачам, а також зберігати і примножувати багату спадщину нашої марки», – заявив Жан-Фредерік Дюфур.

 

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю