Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як перевірити годинник GRAFF на справжність

Продукцію британського ювелірного бренду важко переплутати з годинником інших марок. Компанія, що спеціалізується на виготовленні ексклюзивних прикрас з діамантами, пропонує шанувальникам розкоші яскравий, незвичайний і дорогий годинник, інкрустований справжнім камінням.

По тому, як прикрашений годинник, можна оригінал Graff відрізнити від підробки: у дизайні ювелірних моделей є безліч самородків, що прикрашають корпус, рант безелю, циферблат, головку підзаводу, вушка кріплення і навіть браслет. Кожному діаманту Граф надано бездоганні характеристики кольору та чистоти. Самі ж камені - уособлення найвищої якості ограновування.

Всі моделі «Графф», за винятком мініатюрного жіночого годинника, мають оригінальну форму корпусу, що нагадує огранований алмаз. Це характерна риса бренду, якою можна відрізнити копію Graff від оригіналу. Грані – симетричні, чіткі та гладкі, завдяки чому форма виглядає бездоганно, незалежно від діаметра корпусу.

Механізми справжнього годинника «Графф» відповідають стандартам швейцарської пунктуальності. Незважаючи на те, що мануфактура спеціалізується на виробництві ювелірних атрибутів, пильну увагу приділяють технічній стороні годинника: калібру, звуку репетиру, точності турбійону, індикатору місячних фаз.

Достатньо подивитись на брендовий скелетон MasterGraff з його «парящим» турбійоном, щоб переконатися в мірі технічної досконалості годинника, що випускається будинком.

Як відрізнити оригінал годинника Graff за технічними та естетичними нюансами

  • Для створення оригінальних моделей компанія використовує високоякісні матеріали, що відповідають статусу та стилю колекції. Так, для ювелірних серій (Jewellery Watches, Butterfly, Spiral) використовується золото в різних інтерпретаціях кольорів і платина. Копії відрізняються тим, що виготовлені з нержавіючої сталі з позолотою та інкрустовані фіанітами.
  • Як перевірити годинник «Графф» на справжність з естетики циферблату? Для початку необхідно заглянути на офіційний сайт компанії та розглянути модель-оригінал у деталях.

Технічні характеристики колекцій будинку «Графф» необхідно знати, у тому числі, при виборі неювелірного годинника (а компанія виробляє і такі). Так, хронографи зосереджені у лінійці ChronoGraff. Відповідно, ScubaGraff - це фірмові "дайвери", а корпус Eclipse Slim виконаний із титану. Крім того, титанова вставка є і в ремінці.

При візуальній експертизі, наприклад, чоловічого годинника GyroGraff World з колекції MasterGraff (з кольоровим сюжетним циферблатом) може виявитися, що у підробці є кольоровий фотопринт з динамічною палітрою і, зрозуміло, без золота, тоді як в оригіналі використовується рожеве золото та чорнильно-синя око. .

У комплектації Minute Repeater використовується чорний ремінець з натуральної шкіри алігатора, Floral Tourbillon - зелений (до того ж, крім діамантів, є справжні смарагди). Для реплік властиві бюджетніші аксесуари з тисненням.

Слід неодмінно перевірити справжність годинника «Графф» за їх серійним номером: ідентифікаційний код, вигравіруваний на корпусі, не може не збігатися з номером у паспорті; аналогічний набір цифр має бути вказаний у гарантійному талоні.

Головна відмінність справжніх ювелірних годинників — їхня вартість. За ціною, яку пропонують за модель Graff, можна відрізнити оригінал від фейку. Вартість оригінальних Eclipse Slim з чорним циферблатом, що гільошує, — близько $15 тисяч доларів, а ціна Jewellery Watches Baguette з браслетом, інкрустованим діамантами, — кілька сотень тисяч.

Інші новини по темі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
14.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin
30.06.2023 Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

Читати далі
Огляд годинника Rolex Day-Date
30.06.2023 Огляд годинника Rolex Day-Date

Oyster Perpetual Day-Date - найпрестижніший і найексклюзивніший годинник у колекції Oyster Perpetual.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю