Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Rolex Sea-Dweller Deepsea Andre Borchers

Компанія Rolex порадувала прекрасну половину людства новинкою під назвою Sea-Dweller Deepsea Andre Borchers LE (Blaken), у якому ув'язнене у дужках слово означає, що новинка була зроблена на мануфактурі Blaken у Німеччині.

 
 
Корпус новинки виконаний зі сталі з чорним DLC-покриттям і оснащений безелем з розміткою, а в розробці дизайну циферблату взяв участь дизайнер з Німеччини André Borchers, відомий своїми сумками з яскравим веселим принтом. Малюнок на циферблаті годинника виконаний у фірмовому стилі дизайнера – його прикрашає строкатий малюнок, що складається з безлічі різнокольорових фігурок та деталей.
 
 
 

Індикація часу здійснюється за допомогою центральних стрілок та різної форми годинникових індексів, покритих білим люмінесцентним складом. На 3 годинах розташована апертура дати. Новинка постачається на керамічному браслеті.


Лімітована серія – лише 7 екземплярів.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
05.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
04.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
04.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю