Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як перевірити годинник Officine Panerai на справжність

Серед багатої різноманітності годинників, якими рясніє сучасний ринок, особливе душевне трепет викликають корінні «італійці» — моделі Officine Panerai. Важливо знати, як правильно відрізнити оригінал від фальшивки, оскільки «Панераї» підробляють частіше за інші марки, що продиктовано попитом на стильні функціональні хронометри.

Історія годинникової марки лакшері сегмента почалася у Флоренції, в 1860 році, з невеликої крамнички на Золотому Місті. Справу Джованні Панераї згодом продовжать син та онук великого засновника. Марка набула популярності завдяки плідній співпраці мануфактури з королівськими військово-морськими силами Італії. Так побачили світ легендарні моделі Радіомір і Люмінор, які стали візитною карткою мануфактури.

Годинник «Панераї» має точність, практичність, лаконічний дизайн і високу функціональність. Відмінності неоригіналів, як свідчить практика, у цьому, що підроблені Officine Panerai мають у своїй зовнішності «дрібниці», що вказують на сумнівне походження. І щоб їх помітити, у деяких випадках не потрібно навіть лупи.

Годинник Officine Panerai: як копію відрізнити від оригіналу

  • Зовнішній корпус репліки – гостріший. Болти, що фіксують ремінець, розташовані в дещо нестандартній позиції (порівняти вушка можна по фото на офіційному сайті «Офічі Панераї»).

  • Мітки можуть мати спотворену форму та кріпляться з порушенням симетрії. Явними ознаками фейку будуть також відколи, подряпини, розбіжності відтінків.
  • Сумніви викликатимуть також якість ремінця. Виробники контрафакту не особливо дотримуються рівних рядків, естетики країв, цілісності пігменту, який за тактильного контакту з теплими руками може залишати на них свій слід. У копіях найнижчого рівня замість натуральної шкіри використовується дерматин!
  • На застібці оригіналу неодмінно має бути гравіювання, що підтверджує шляхетне походження хронометра. Напис буде нанесений глибоко, рівно, без букв, що стрибають.

  • Все ж таки, головні відмінності фальшивки ховають усередині. Як перевірити наручний годинник Officine Panerai на справжність? Оригінал задуманий із прозорою задньою кришкою, через яку можна спостерігати за рухом механізмів, не порушуючи герметичності корпусу.
  • Вивести фейк із тіні допоможе інкаблок – протиударна система внутрішнього механізму. В оригіналах він має силует літери Y, у репліках – форму простого прямокутника.

  • "Лебедина шия", "метелик" або подвійний регулятор - динамічна деталь ексцентричного циферблата, тоді як у підробках цей модуль може бути просто приклеєним.
  • Для комплектації корпусу «Панераїв» використовується сапфірове скло, що гарантує герметичність і захист елементів циферблата від зовнішніх факторів. Для реплік використовується мінеральне або звичайне скло, що має крихкість і схильність до стирання.
  • Справжній годинник можна купити лише у офіційного дистриб'ютора. Як правило, перевірити Panerai на справжність можна за ціною. Занадто низька вартість (як і надто великі знижки) викликають багато запитань.

  • Справжній годинник упакований у фірмовий бокс, який є частиною брендового оформлення виробу. Усередину коробки обов'язково покладуть документацію: сертифікат якості, гарантійну пластикову картку, заповнену магазином, інструкцію.
Інші новини по темі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
14.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin
30.06.2023 Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

Читати далі
Огляд годинника Rolex Day-Date
30.06.2023 Огляд годинника Rolex Day-Date

Oyster Perpetual Day-Date - найпрестижніший і найексклюзивніший годинник у колекції Oyster Perpetual.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю