Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

"Vatican Radio" від Audemars Piguet Millenary для Папи Римського

 
 
12 лютого поточного року виповнилося 80 років радіостанції "Радіо Ватикану". На ознаменування цієї події "Радіо Ватикану" вирішила пожертвувати Папі Бенедикту XVI години Audemars Piguet. Цей годинник буде представлений 30 квітня 2011 року генеральним директором "Радіо Ватикану" та директором прес-служби Ватикану, батьком Федеріко Ломбарді у Ватикані на закритті XVII Асамблеї Європейського радіомовного союзу - професійної асоціації, що об'єднує громадських мовників, що працюють у Європі та в Європі.
Як подарунок обраний тристрілочник Millenary з корпусом із білого золота, з пам'ятним написом, вигравіруваним на безеле: "AB XVI – 80° RADIO VATICANA – 1931 – 2011". Циферблат білий лакований із синіми арабськими цифрами в асиметричній зовнішній зоні та з синіми римськими цифрами на внутрішній сірій зоні. З годинником відмінно поєднується білий ремінець зі шкіри алігатора із застібкою із білого золота.
При висвітленні цієї події в Мережі, висловлюється сумнів у тому, що Папа реально носитиме цей годинник, оскільки Audemars Piguet на його зап'ястя, наприклад, під час недільної меси виглядали б дивно.
 
 
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю