Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Жовтий годинник для дайвінгу!

Досить часто наші клієнти нам ставили питання про яскравий годинник, в якому можна було б купатися.
Нам давно вже хотілося зробити добірку кольору і сьогодні йтиметься саме про жовтий, найбарвистіший колір, який нагадує нам про сонячні, літні дні.
Виявилося, що годинника в жовтому кольорі з водонепроникністю більше 200 метрів, не так багато серед люксових брендів, тому ми зібрали самі з них.
Бренд Audemars Piguet обзавівся соковитими новинками ще в 2015 році випустивши годинник для дайвінгу з хронографом
Royal Oak Offshore Diver Chronograph 26703ST.OO.A051CA.01 у жовтому кольорі. Якість AP говорить сама за себе, спортивний годинник зроблений зі сталі, в комфортному діаметрі 42, корпус витримує занурення під воду до 300 метрів. Що не завадило додати секундомір, за такого складного завдання. А ось за роботу відповідає механізм з автопідзаводом Caliber 3124/3841, який не захотіли ховати виробники, оскільки задня прозора кришка з видом на золотий ротор з гербом мануфактури. Ось тільки сумна новина, дана модель буде випущена лімітованою версією 375 екземплярів.

А в 2017 році Audemars Piguet обзавівся годинником для дайвінгу вже без хронографа – це Royal Oak Offshore Diver 42mm 15710ST.OO.A051CA.01 у жовтому кольорі. Водонепроникний годинник до 300 метрів зроблений так само зі сталі, в комфортному розмірі 42. За роботу їх відповідає механізм з автопідзаводом Caliber 3120, який також можна розглянути крізь прозору кришку. Випущена спеціальною серією.

Серед бренду Breitling нам вдалося знайти кілька моделей, щоправда повністю жовтими їх не назвати.
Годинник Avenger II Seawolf (реф. A1733110/I519/152S/A20SS.1) зроблений для супер-пірнальників корпус яких забезпечує водонепроникність до немислимих глибин в 3000 метрів (10 000 футів).
Оснащені безелем, що обертається в одному напрямку, заводною головкою з блокуванням і клапаном для вирівнювання різниці тисків зовні і всередині годинника. Механізм хронографа з автопідзаводом, що має сертифікат COSC (офіційний швейцарський інститут хронометрії), гарантує граничну точність та надійність.
Головною особливістю моделі є чудовий жовтий колір циферблату з фірмовою назвою Cobra Yellow, який дуже сильно виділяється як на суші так і на морі. Щоправда, ремінець зробили з чорного каучуку, а нам так хотілося б жовтий тандем.

Сталевий корпусChronomat 44 Blacksteel MB0111C3/I531/262S - який свого часу був розроблений спеціально для авіації з чорним PVD покриттям діаметром 44,00 мм, має водостійкість до 200 метрів. Його Жовтий циферблат прикрашений додатковими лічильниками хронографа із червоними стрілками для кращої читальності. Багатофункціональним, з точним ходом годинниковий механізм Breitling 01 з автоматичним заводом був розроблений повністю в стінах мануфактури, забезпечує безперервну роботу протягом 70 годин. розкладний кліпси зі сталі.

Бренд Bvlgary так само порадував шанувальників сонячною новинкою Diagono Scuba102788 DP41C10SVSD . Годинник не тільки має жовтий колір циферблату та жовтий каучуковий ремінець, але й здатний витримати тиск води при зануренні до 300 метрів.

А ось годинний бренд Graham ще в 2013 році представив свій хронограф із колекції Chronofighter, випущений у жовтому кольорі Chronofighter Prodive Professional (Ref. 2CDAV.B01A) , який призначений для підкорення морських глибин. Щоправда, ось жовтий колір не торкнувся циферблату. Корпус діаметром 45 мм зроблений з нержавіючої сталі, оснащений однонаправленим безелем, що обертається, з зубчастими краями і дайверською розміткою, фірмовим важелем Graham і автоматичним гелієвим клапаном. Автоматичний механізм G1734 з 48-годинним запасом ходу та протиударною системою Incabloc. Задню кришку прикрашає зображення акули. Лімітоване видання 200 екземплярів.

Дайверський годинник Aquis Depth Gauge 46mm від швейцарського виробника Oris в жовтому кольорі вперше з'явився у бренду в 2017 році. Надзвичайно красивий, потужний корпус, розміром 46 мм з нержавіючої сталі з чорним DLC покриттям, із закритою задньою кришкою, як у більшості годин для дайвінгу, здатний витримати тиск води до 50 бар. Має механізм з автоматичним заводом та шкалу занурення пофарбовану в яскравий жовтий колір, що неймовірно поєднується з жовтим ремінцем каучукового.

Ну і звісно не можна забути про легендарну модель від Ulysse Nardin Diver Maxi Marine Chronometer 263-33-3/941, яка на сьогодні вже знята з виробництва. Дивлячись на неї, через роки, розумієш, саме так повинен виглядати годинник літній годинник, в якому можна купатися і підкорять глибини до 300 метрів.

Інші новини по темі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
13.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin
29.06.2023 Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

Читати далі
Огляд годинника Rolex Day-Date
29.06.2023 Огляд годинника Rolex Day-Date

Oyster Perpetual Day-Date - найпрестижніший і найексклюзивніший годинник у колекції Oyster Perpetual.

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю