Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як перевірити годинник Bovet на справжність

Блискуча історія швейцарської годинникової мануфактури "Бове" тісно пов'язана з розвитком ювелірної промисловості. Хронометрам одного з найстаріших брендів властива небувала краса, дарувати яку здатні лише справжні діаманти.

Автор компанії Едуард Бове прославився також тим, що винайшов прозорий годинний корпус, що дозволяє милуватися таїнством внутрішніх механізмів: зокрема, дуплексним спуском, що використовується маркою з 1822 до появи анкерної системи. Існує думка, що складні годинникові прилади не підробляють - нібито, занадто багато технічних завдань, які неможливо втілити без спеціального обладнання. Але є копії високого класу. Як відрізнити несправжній годинник Bovet від оригіналу?

Важливі деталі дозволяють відрізнити оригінал Bovet від підробки

Перед тим, як перевіряти годинник Bovet на справжність, необхідно розбиратися в їхній автентичності. Хронометри «Бове» відносяться до виробів люкс-сегменту, що неважко визначити за їх розкішним зовнішнім виглядом.

Абсолютно весь годинник Bovet збирає вручну. Фірмовий стиль мануфактури – самобутнє оздоблення циферблатів, які також вручну інкрустуються дорогоцінним та дуже рідкісним камінням: діамантами найвищої якості.

Класичні риси справжніх "Бове" - унікальне розташування головки підзаводу над позначкою "12" з характерним елементом у вигляді корони.

Компанія випустила кілька інтригуючих колекцій, що захоплюють архітектурою корпусів, внутрішньою інженерією та динамікою дизайну. Кожній серії притаманні свої характерні риси.

  • Так, моделям 19 Thirty властива ергономічність. Для екземплярів колекції використовують 42 мм корпусу Fleurier, які є справжнім символом 200-річних традицій мануфактури. Зовні годинник трохи схожий на кишенькові хронометри XIX століття. Моделі виконані високоякісного червоного золота та нержавіючої сталі. У репліках замість золота використовується позолота, що неприпустимо стандартами колекції. У якісних підробках моделей Amedeo, які мають лицьову та на задній кришці циферблат, не можуть повторити точну роботу механізмів, він як правило дзеркальний, на якому прикріплені стрілки, в оригінальних версіях, механізми здатні працювати порізно, відображаючи різний час на двох циферблатах. Перевірити справжність годинника «Бове» можна і за серійним номером. Серійний номер годинника можна звірити з гарантійним сертифікатом.
  • Гордість компанії – колекція Sunshine, в якій представлено сім годинників Brainstorm Chapter, оснащених чудовими жовтими циферблатами. Вибір кольору невипадковий - це фарба Сонця, що знаходиться в зеніті, якщо спостерігати за світилом з вікна замку Мотьє. Механізм прикрашений красивим ручним гравіюванням, форма 47,8-міліметрового корпусу - похилий бюро. Куполоподібне скло вирізане із цільного синтезованого сапфіру. Циферблат покритий унікальним складом охри, завдяки чому створюється ефект порошкової обробки. У сутінках фон світиться зеленим.
  • Годинник Miss Audrey можна розпізнати за блакитним авантюриновим циферблатом. Нова колекція, що побачила світ у 2020 році, адресована представницям прекрасної статі. Хронометри оснащені 36-мм конвертованим корпусом Amadeo. Безель годинника та легендарне кільце кріплення буквально усіяні чистими діамантами, за рахунок чого сяйво циферблату стає яскравішим. У копіях використовуються фіаніти – каміння синтетичного походження. Відповідно, ціна оригіналу не може бути дешевою.

У момент покупки годинника, відрізнити оригінальну модель Bovet від фейкової можна і по упаковці. Виріб такого рівня не продаватиметься у картонному боксі з дешевих матеріалів, що має явно аматорське походження.

Все ж таки, головні ключі до визначення справжності будуть усередині. Крім годинника, в коробці буде документація: сертифікат - офіційна гарантія бренду, де в друкованому форматі заповнений номер годинника, характеристики, калібр та референс. Дата продажу та друк дилера заповнюються під час продажу годинника.

Інші новини по темі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
14.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin
30.06.2023 Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

Читати далі
Огляд годинника Rolex Day-Date
30.06.2023 Огляд годинника Rolex Day-Date

Oyster Perpetual Day-Date - найпрестижніший і найексклюзивніший годинник у колекції Oyster Perpetual.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю